Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Webshop

Kedves Vásárlók!

 

Számunkra már 1991 óta fontos,hogy saját egyéniségünk alapján formáljuk, fejlesszük cégünket. Családi vállalkozásunk Gyula szívében évről-évre fejlődik. Kisvárosunkban fénykorát éli a kerékpározás, hiszen bárhova pillanatok alatt eljuthatunk vele. A gyári kerékpárok terén nem tudtuk kellően kiélni kreativitásunkat és szabadjára engedni fantáziavilágunkat. Így született meg elménkben 2013-ban az a "forradalmi zsenialitás", hogy kézműves bringákkal foglalkozzunk. Mivel Csapatunk minden egyes tagja rajong az újdonságokért, így mindenki fellelkesedett, hogy vágjunk bele az egyedi cruisercsodák gyártásába. Elkezdtünk ötletelni, hogy mit milyen színűre lehetne festeni egy biciklin, hogy a látványvilág izgalmas,harmónikus, ugyanakkor figyelemfelkeltő legyen.

A tervünket,amikor megosztottuk a közönséggel, hatalmas sikert aratott, ami nagy boldogságot okozott számukra. A nagy érdeklődésnek köszönhetően pedig, tovább fejlődtünk. Mára már a szivárvány minden színében rendelhetőek az egyedi bringacsodáink. Az évek során, oly sok élményt, örömet szerzett a bringaimádók boldogsága, hogy tovább gondoltuk. 2018-ban saját homokszoró-,szinterező műhelyt alakítottunk ki, illetve egy matrica vágó géppel gazdagodtunk. Egy műhelyt, ahol saját szakembereink készítik el a szórást, festést, építést. Minden nap mosolyt csalunk emberek arcára, hisz a valóság még szebb, mint amit megtervezett előtte saját 3D-s cruisertervező programunkkal a weboldalunkon.

Emellett 2018-ban még elkezdtünk egyedi futóbicikliket is forgalmazni kedvezményes áron megvásárolható névre szóló matricával. Így az egész család egyedi, színes, stílusos bringacsaláddal suhanhat az utakon. Számunkra hihetetlenül fontos,hogy a divaton túl még egyedi stílust is alkossunk cégünkön belül. Valami maradandót, különleges szín-, és látványvilággal ötvözve,ami az egyediség tükrében még kényelmes is.

2022-ben Békés megye legnagyobb kerékpáros szaküzletét nyitottuk meg. 

500 m2 | 2 szint.

Több száz féle kerékpár és több ezer fajta alkatrész, kiegészítő közül lehet válogatni azonnal.

 

Álmodd-,tervezd meg saját karakteredhez illő Cruisercsodád, Bringacsaládod és mi mindennapi útitársaddá tesszük. 

 

 


Szolgáltató adatai:

Cég neve: Discens Bt.

Szolgáltató székhelye: 5700 Gyula, Temesvári út 60. - (nem az üzlet címe)

Szolgáltató telephelye: 5700 Gyula, Zrínyi tér 3. - (az üzlet címe)

Cégjegyzékszám: 04-06-001507

Adószám: 14766105-2-04

E-mail cím: info@webbicikli.hu

Üzlet telefonszáma: 70/ 238-238-1

Webshop telefonszáma: 70/ 77-104-77

 

 Kerékpár webshop

 

Az Discens Bt., gyulai székhelyű online kereskedelmi cég.

Kerékpár- és azok alkatrészeire, kiegészítőire szakosodtunk.

 

Széles termékválasztékunkban az átlag kerékpárokon keresztül egészen a speciális

kerékpárokig megtalálható minden, mind e-mellett hölgyek és gyermekek is meglelik a

számukra megfelelő kerékpárjukat, kiegészítőiketalkatrészeiket

 

 Folyamatos akciókat tartunk, ami miatt érdemes hozzánk rendszeresen visszanézni.

A webshopunk folyamatosan épül.

Egészségpénztárakkal is kapcsolatban állunk.

Csomagjainkat az ország egész területére szállítjuk kedvezményes díjszabások mellett.

Elindult egyedi kerékpár részlegünk, ahol több száz féle szín közül válogathatnak! 

(katt a szövegre)

 

A teljesség igénye nélkül az általunk forgalmazott márkák : Mongoose, Csepel, Neuzer, Koliken, Hauser, Cross, Trek, CTMRock Machine,

 

Üzletünk sikerét kiváló minőségű termékei mellett, precíz, gyors és megbízható online szolgáltatásunknak is köszönhetjük.

 

TÖBB EZER FÉLE KERÉKPÁR ÉS SOK EZER ALKATRÉSZ, KIEGÉSZÍTŐ KÖZÜL LEHET VÁLOGATNI, Több mint 15,000 termék!

 

Szállításban partnerünk :

Magyar Posta - MPL

 

Kerékpár üzlet Gyulán: 5700 Gyula, Zrínyi tér 3.

Mi az, ami nem maradhat ki egy valódi slágerből?

Sunshine, happiness, love, together forever… ?

És mi az, ami nem maradhat ki egy igazi élményből?

Egy igazi Kézműves Cruiser!

 

Egy olyan Kézműves Cruiser, amilyen csak Neked van, ami valóban tükrözi saját egyéniségedet. Mert amikor Rád jött az „ihlet”, azt kérted, hogy a villa legyen más színű, mint a váz, az első kerék legyen más színű, mint a hátsó, a sárvédők színe pedig legyenek a kerekek inverze. Aztán kértél rá egy olyan nyerget, ami illik a gumikhoz, majd kértél egy kormányt, ami olyan színű, mint a villa... És mi megvalósítottuk legmerészebb álmodat is, mindössze egy hét alatt.

Ezt Amerikában úgy mondják: „custom”, és egy vagyont kérnek az egyediségért. A Kézműves Cruisersnél viszont a „custom” a szolgáltatás része.

Ugye most elgondolkodtál. Talán már össze is állt a fejedben saját Kézműves Cruisercsodád. Nyisd meg gyorsan Cruiser tervezőnket, és fesd valósággá legmerészebb álmodat online cruiser tervezőnkkel!

Tervezőnkért kattints a linkre:

https://webbicikli.hu/cruiser-tervezo

Ha szeretne vásárolni egy problémamentes, jó minőségű kerékpárt, illetve nem tetszik az, hogy mindenkinek ugyan olyan kerékpárja van, azaz széria biciklivel közlekedik -> akkor válasszon magának az egyedi kerékpárjaink közül!

A webbicikli.hu oldalát a Discens Bt. üzemelteti ami egy kerékpár webáruház hálózat része. Ez az üzletünk amihez a webbicikli.hu kerékpáros webáruház tartozik Gyulán található a Zrínyi tér 3. szám alatt, a Penny market mellett. Az üzleteink készletén sok száz darab kerékpár található, de ettől függetlenül előfordulhat olyan eset, hogy a megrendelt kerékpár nincs készleten és a nagykertől sem beszerezhető.

Ilyen esetekben mindig próbálunk felajánlani kedvezményes áron egy alternatív kerékpárt.

Tehát az itt látható kerékpárok: Cross kerékpárokCsepel bicikliCTM kerékpárokFerrini kerékpár, Hauser kerékpár, Koliken kerékpárokMongooseNeuzer kerékpár, Rock Machine kerékpár, Sprint kerékpár, Trek márkák nem minden darabját tartjuk üzleteink készletén.

 

Webshopunk kerékpárokra, egyedi kerékpárokrakerékpár alkatrészekre és kiegészítőikre specializálódott. Az egyedi kerékpárjainkat saját homokszóró műhelyünkben készítjük elő, illetve saját porfestő műhelyünkben festjük le.

Így az ország bármely pontjára tudunk futárt küldeni és a már elfáradt, megunt, kopott kerékpárunkból csodálatos új kerékpárt tudunk varázsolni. 

Ismertebb webáruházaink:

 

Kerékpár webshopunk széles palettán tart olcsóbb és drágább kerékpárokat, viszont az olcsó kerékpároknál meg kellett húzni egy szintet, a minőséget is szem előtt tartva. Fontos tudniuk, hogy a kerékpárt évekre vásárolják, fontos, hogy az adott kerékpár szervizelhető legyen és azok alkatrészei pótolhatóak legyenek. Érdemes szétnézni a piacon és egy kicsit feltérképezni, hogy mit kínálnak az áruházak, milyen áron, milyen minőségben és szemügyre venni a szaküzletek kínálatát is.

 

 

Webáruház készítés