Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Kerékpáros Blog

A Disney mesehősei nagyon sok gyermek számára inspirációs forrást jelent és ez a sport világában sem hat máshogy. Egyszerűen imádják a gyerekek a Disney által alkotott termékeket, szívesen használják őket. A futóbicikli, roller és a gördeszka szórakoztató és kreatív játéklehetőséget biztosít a gyerekek számára, miközben javítják a testi kondíciójukat és fejlesztik a koordinációjukat.

 

Disney futóbicikli | roller | gördeszka

Több mint 100 év már történelem. A Shimano ékes példája az új technológiákat fejlesztő cégnek. Olyan termékeket gyárt, amire a kerékpárosnak szerte a világon szüksége van, mindig magas minőségi követelményekkel.

A Shimano egy japán cég, amely 1921-ben alakult, és a kerékpár alkatrészek és felszerelések egyik vezető márkájává vált. A cég folyamatosan fejlődik, és innovatív termékeket kínál, amelyek segítik a kerékpározókat a jobb teljesítmény elérésében.

 

Shimano

Az elektromos rollerek a jövő járművei. Az egyik legfontosabb előnyük, hogy környezetbarátok, hiszen nincs szükség benzinre vagy más fosszilis tüzelőanyagra a működésükhöz.

Elektromos roller

Egy e-bike akkumulátor átlagosan 400-500 teljes töltési-lemerülési ciklusra van hitelesítve, azonban jó gazda gondosságával élettartama meghosszabbítható. Az akkumulátornak megfelelő mennyiségű töltésre, kisülésre, megfelelő tárolásra és ideális hőmérsékletre van szüksége ahhoz, hogy a lehető legtovább működőképes maradjon.

E-bike akkumulátor

Az idei év egyik legfelkapottabb közlekedési eszköze az e-bike. Egy innovációs utazási lehetőség, amellyel akár hosszabb távot is képes vagy megtenni anélkül, hogy elfáradnál, ugyanakkor utazás közben a biciklizés megannyi előnyét élvezheted. Ugye kíváncsi vagy, hogy mi minden szól az e-bike mellett még?

Az e-bike vásárlása nem kis döntés, különösen akkor, ha a választások közötti verseny meglehetősen szoros! A vadonatúj CGO800S hozzáadásával a TENWAYS kollekcióhoz most még több nagyszerű lehetőség áll a leendő motorosok rendelkezésére! Kíváncsi vagy, melyik TENWAYS e-bike-ot válaszd? Menjünk le a részletekre, fedezzük fel a CGO800S és a CGO600 közötti fő különbségeket , és segítsünk a döntés meghozatalában.

Mai témánkban a megfelelő méretű kerékpár kiválasztásában próbálunk majd segítséget nyújtani.

A legfontosabb mérőszám amit a vázon és a felniken is lehet látni, az az inch. Szinte mindenhol így jelőlik. 

Legfontosabb tudni, hogy 1 inch = 2,54 cm

Előfordul, hogy a vázméreteket már cm-ben adják meg, de ez a mértékegység többnyire az országúti kerékpároknél fordul elő.

Kerékméret:

MTB kerékpároknál: 26" | 27,5" | 29"

Városi kerékpároknál: 26" | 28"

Trekking és cross trekking kerékpárok esetén: 28"

Országúti kerékpárok esetében: 28"

Webáruház készítés