Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Kerékpáros Blog

Egy e-bike akkumulátor átlagosan 400-500 teljes töltési-lemerülési ciklusra van hitelesítve, azonban jó gazda gondosságával élettartama meghosszabbítható. Az akkumulátornak megfelelő mennyiségű töltésre, kisülésre, megfelelő tárolásra és ideális hőmérsékletre van szüksége ahhoz, hogy a lehető legtovább működőképes maradjon.

E-bike akkumulátor

Az idei év egyik legfelkapottabb közlekedési eszköze az e-bike. Egy innovációs utazási lehetőség, amellyel akár hosszabb távot is képes vagy megtenni anélkül, hogy elfáradnál, ugyanakkor utazás közben a biciklizés megannyi előnyét élvezheted. Ugye kíváncsi vagy, hogy mi minden szól az e-bike mellett még?

Az e-bike vásárlása nem kis döntés, különösen akkor, ha a választások közötti verseny meglehetősen szoros! A vadonatúj CGO800S hozzáadásával a TENWAYS kollekcióhoz most még több nagyszerű lehetőség áll a leendő motorosok rendelkezésére! Kíváncsi vagy, melyik TENWAYS e-bike-ot válaszd? Menjünk le a részletekre, fedezzük fel a CGO800S és a CGO600 közötti fő különbségeket , és segítsünk a döntés meghozatalában.

Mai témánkban a megfelelő méretű kerékpár kiválasztásában próbálunk majd segítséget nyújtani.

Ami nagyon fontos, hogy bárhol válasszátok is a kerékpárt, ne áruházban tegyétek, hanem szaküzletben! Az áruházban nem minden esetben tudnak pl. abban segíteni, hogy milyen magassághoz mekkora méretű kerékpár szükséges. Lehet, hogy a nyerget leljebb, illetve feljebb lehet majd húzni, de a nyereg és a kormány közötti távolság fix marad. 

Webáruház készítés