Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Hogy megtaláljuk az Ön számára tökéletes kerékpárt

Kerékpár vásárlás előtti tanácsadás teljesen díjmentesen!

Kedves érdeklődőink, jövőbeli vásárlóink! Szeretnénk, hogy ne essetek olyan hibába, hogy szín és ár szerint választotok magatoknak kerékpárt, ami sem méretben, sem kategóriában nem felel meg nektek!
De milyen kerékpárt vegyek? Van 1000 féle…. Ki tud nekem segíteni?
Szeretnénk, hogy a kerékpár tökéletes legyen a számotokra!

Ezért szeretnénk minden információt megtudni, amikor kerékpárt terveztek vásárolni.

Milyen a számomra tökéletes kerékpár?

Ennek kiderítéséhez fel kell tegyünk magunknak pár kérdést!

  • Milyen magas vagyok? (Kerékméret: 12”-14”-16”-20”-22”-24”-26”-28”-29”)

Méret táblázat segédletünk az alábbi linkre kattintva megnyílik - LINK

  • Hol szeretném használni a kerékpárt? (Aszfalt, murva, köves, földes)

Ennek a kérdésnek a megválaszolásában segít, ha tisztában vagyunk a kerékpár típusokkal, kategóriákkal. Az alábbi linkre kattintva megnézhetjük a kerékpár típusokat és azok leírásait. - LINK

  • Hány kg vagyok? Ha ciki, ha nem, sajnos ezt is számításba kell vegyük, hiszen nagyobb súlyhoz komolyabb, erősített felnikre lesz szükség.

  • Ahol lakom milyenek a domborzati viszonyok? Elég egy sima 1 sebességes? Van egy pici emelkedő? Elegendő egy 3 sebességes agyváltó, vagy egy 30 sebességes bringa alatt meg sem állok?

  • A kerékpárom felnijét, a csuklómat szeretném-e kímélni? A komfort érzetet szeretném-e növelni? Ha igen, a teleszkóp elengedhetetlen!

  • Szokott fájni a derekam? Akkor keressünk egy rugós nyeregcsövet és egy dönthető kormányszárat.

  • Szokta törni a csuklómat? Nagyon sokat tud segíteni, egy megfelelő ívű, emelkedésű kormány.
  • Mi a kedvenc színem?

  • Mennyi pénzt szánok a kerékpárra?

  • Hasznos-e számomra ha fel van szerelve? Itt arra kell gondolni, hogy a kressz szerint megfelelő legyen, vagy vagány vagyok és erre fittyet sem hányok.

Szakmánk a szenvedélyünk illetve számunkra elengedhetetlen, hogy ne tegyünk meg mindent az elégedett vásárlóért. Hiszen egy vásárló, aki fél év, 1 év múlva is elégedett, valószínű, hogy ismét fogjuk látni. Jó érzés amikor a városban köszönnek a másik oldalról mosolyogva. Mert pl.: nem engedtem kompromisszumot kötni az aktuális készlettel, illetve színnel. Azt mondtam, ha önnek a kedvenc színe a fekete, és most csak piros van, akkor várjunk egy napot és higyje el, minden alkalommal amikor rá fog nézni a kerékpárra, öröm fogja eltölteni. És ez csak 1 apróság. A kerékpárt hosszú távra vesszük és ha már kifizetjük az árát, az legyen olyan, amilyent mi szeretnénk.

A másik probléma a méret! Nagyon sokan bejönnek szervizre, kérdezzük, hogy ez a kerékpár kié? Hiszen semmi nem stimmel az ön paramétereivel.

Erre általában a válasz: akciós volt, vagy ez volt éppen a boltban! Azt mondták, hogy kihúzott nyeregcsövel jó lesz. Nézzünk szét, alaposan járjuk körbe a dolgot, hiszen a kerékpárunkat évekre vesszük!

Ezért nekem, Juhász Dánielnek és Heuschmiedt Lászlónak aki volt magyar bajnokunk, több száz verseny résztvevője. Edzésterv, táplálkozás, versenyekre való felkészülés specialistája. De legyen az bármilyen kétkerekű. A lábában lévő sok százezer km garancia a biztos válaszokra. tehát nekem és kollégámnak ez lesz az elsődleges feladatunk: Önök kérdeznek, mi válaszolunk. Addig keressük a megfelelő kerékpárt, azt ami Önnek valóban tökéletes, amíg meg nem találjuk. Méretre, színre, típusra, márkára és árra vonatkozólag.

BLACK FRIDAY??

Egy évben egyszer, November utolsó péntekén?

Miért ne lehetne az ár mindig a legjobb??

Beszéljünk, egyeztessünk és egyezzünk meg! A mai világ elengedhetetlen kelléke a rugalmasság! Természetesen emberi határokon belül!!

Telefonszámunk: 0670/77-104-77

(kerékpáros tanácsadással kapcsolatos telefonszám)

Mit veszíthet? Maximum egy jó ajánlatot!

Ha nem szívesen költesz sok pénzt hívásra, vagy inkább azt a pénzt hozzátennéd a már most összegyűjtött pénzedhez, hogy egy még jobb kerékpárt vehess, kérlek küldj egy sms-t és mi visszahívunk.

Figyelem!

Nem azt kérjük, hogy nálunk vásárold meg álmaid kerékpárját, de arra viszont megkérünk, legyetek körültekintőek, nézzetek szét jól a piacon és beszéljetek szakértő kollégákkal! Lehet jó kerékpárt, jó áron vásárolni!

Szép napot!

Jó nézelődést, érdeklődést!

Üdv.: WebBicikli csapata

 

Webáruház készítés