Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Miért érdemes minket választani?

 

 Cégünk 1991-óta van a piacon!

A mi kézműves történetünk:

 

- Számunkra már 27 éve fontos,hogy saját egyéniségünk alapján formáljuk,fejlesszük cégünket. Családi vállalkozásunk Gyula szívében már 1991 óta évről-évre fejlődik.Próbálunk mindig többet adnigyorsabban kiszolgálni, hogy a vásárlóink még elégedettebbek lehessenek szolgáltatásainkkal!

- Kisvárosunkban fénykorát éli a kerékpározás,hiszen bárhova pillanatok alatt eljuthatunk vele. A gyári kerékpárok terén nem tudtuk kellően kiélni kreativitásunkat és szabadjára engedni fantáziavilágunkat. Így született meg elménkben hat évvel ezelőtt az a forradalmi zsenialitás,hogy kézműves bringákkal foglalkozzunk. Mivel Csapatunk minden egyes tagja rajong az újdonságokért, fellelkesedett mindenki,így belevágtunk az egyedi cruisercsodák gyártásába, mára már mindenféle kerékpárt elkészítünk az egyediség nevében.

- Elkezdtünk ötletelni, hogy mit milyen színűre lehetne festeni egy biciklin,hogy a látványvilág izgalmas,harmonikus,figyelemfelkeltő legyen. A tervünket,amikor megosztottuk a közönséggel, hatalmas sikert aratott,ami nagy boldogságot okozott számukra. A nagy érdeklődésnek köszönhetően pedig,tovabb fejlődtünk. Mára már a szivárvány minden színében rendelhetőek az egyedi kézműves bringacsodák.

- Az évek során oly sok élményt,örömet szerzett nekünk a bringaimádók boldogsága, így tovább gondoltuk. Idén, 2018-ban saját homokszóró, festőműhelyt alakítottunk ki. Egy műhelyt, ahol saját embereink készítik el a festést. Minden nap mosolyt csalunk emberek arcára, hisz a valóság még szebb,mint amit megtervezett előtte saját cruisertervező programunkkal a weboldalunkon.

- Mivel nem ismerjük a lehetetlent és imádjuk a változatosságot, újabb ötleteket vetettünk fel. Beszereztünk egy saját matricavágó gépet,így mindenféle díszítés is kérhető a kerékpárokra, s ha már álmok, akkor váltsuk valóra a következőt is. Pàr hónappal ezelőtt belekezdtünk egy újabb projektbe, egyedi futóbiciklik forgalmazásába. Így az egész család egyedi, színes, stílusos bringacsaláddal suhanhat az utakon. Számunkra hihetetlenül fontos,hogy a divaton túl egyedi stílust alkossunk.

- Valami maradandót, különleges szín-,és látványvilággal ötvözve,ami az egyediség tükrében még kényelmes is.

Álmodd-,tervezd meg saját karakteredhez illő Kézműves Cruisercsodád,Bringacsaládod,és mi mindennapi útitársaddá tesszük. 

Hiszen tudjátok: Cruiser,szerelem,száguldás.

 

Miért rendelj Tőlünk?

 

- Cégünk 1991 óra foglalkozik kerékpárokkal, alkatrészekkel és kiegészítőkkel.

- Büszkék vagyunk arra, hogy a minket választó évi több ezer vásárló elégedettsége igazolja szolgáltatásunk minőségét és munkatársaink odaadását!

- Kedvező szállítási költségek az egész ország területére.

- A készleten lévő termékek szállítási ideje - 1 munkanap.

- Évről-évre fejlődünk és próbálunk mindig többet adni, gyorsabban kiszolgálni, hogy a vásárlóink még elégedettebbek lehessenek szolgáltatásainkkal!

2017-ben egy új vállalatirányítási rendszert vezettünk be.

- Biztosítjuk Önöknek az Árgaranciát.

- Folyamatosan bővülő kínálat az ország egyik legkedvezőbb áru webshopjából (közel 15,000 termék).

- Büszkék vagyunk arra, hogy 2019-ben újabb rekordot döntöttünk kerékpár és alkatrész értékesítésben egyaránt. 

- Válogatott minőségi termékek, speciális szűrési lehetőség.

- Kollégáink szakértő, segítőkész és kedves kiszolgálással állnak a megrendelők segítségére!

 

A WebBicikli csak kerékpárokkal, alkatrészekkel és azok kiegészítőivel foglalkozik.

 

Elindult Egyedi kerékpár részlegünk!

Itt megvalósíthatjátok álmaitok kerékpárját. Az egyedi kerékpárokról annyit lehet tudni, hogy az utolsó darabig úgy válogatjuk össze pl.: az egyedi varrott markolatot, a nyerget, hogy igazán tökéletes legyen a számotokra. Nem kell kompromisszumot kötni egy futószalagról legördülő tucatkerékpárral. Sok száz féle szín közül lehet válogatni! Ahogy megálmodtátok! 

 

Egyedi Cruiser Tervező programunk!

Ami még nem elhanyagolható a Kedvező Szállítási Költség, az ÁrGarancia, Bőséges Kínálat, és ami a legfontosabb! Az ország egyik legkedvezőbb áru webshopja.

 

Egészségpénztári kapcsolatok!

 

A 2019-es évben kerékpár értékesítésünk csak a weben meghaladta a 2000 db-ot!

Alkatrész csomagjaink száma pedig átlépte az 5000 db-ot!

 

Havi látogatottságunk annak ellenére, hogy a webáruházunk csak 2012-ben indult, havi 30.000-60.000 fő között mozog (a kerékpár szezonalitása miatt).

2019-ben 2 új webáruházunk indult, az egyik kimondottan női kerékpárokra specializálódott, a másik pedig csak gyerek biciklikre.

2020 év elején átálltunk egy teljesen új autómatizált rendszerre, aminek köszönhetően a legjobb árakat fogjuk tudni biztosítani és folyamatos naprakész készletet fogunk tudni mutatni!

 

Kerékpár webshop - Webbicikli.hu

Webáruház készítés