Új jelszó kérése
Kategóriák
Szűrés
Korosztály
Nem
Felhasználás
Váz anyaga 
Villa
Felni 
Sebességfokozatok száma
Kerékméret 
Szín
Váltórendszer 
Felszerelt-e? 
Magasság 
Világítás
Ár
0 Ft - 109 900 Ft
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Koliken Kerékpár

Fő kategória >Kerékpár márkák >Koliken Kerékpár

Koliken kerékpár - Olcsó kerékpár

 

A cég viszonylag fiatalnak mondható (1991-ben alakult), ám hamar ismertté vált. Eleinte csak alkatrészeket és kiegészítőket forgalmazott, de oly mértékű érdeklődés övezte, hogy a következő évben már magyar, cseh és szlovák gyártók termékeit kezdte árulni.


Kerékpárokkal 1994-ben bővült a kínálat, árucikkeit pedig már Németországból, Olaszországból, Indiából és Tajvanból is importálta, közvetlenül a gyártóktól.


A folyamatos fejlesztéseknek és a cég megbízhatóságának köszönhetően 2005-re már több, mint 200 viszonteladó választotta a Kolikent, és rengeteg külföldi cégtől is kaptak megbízásokat kerékpárok szállítására és összeszerelésére.


Hatalmas lépcsőfokot ugrott meg a cég, mikor 2010-ben megvásárolta a bezárt Levi’s gyárat (16.000 négyzetméter), s így Magyarország legnagyobb kerékpárösszeszerelő üzemévé vált.


Ma már Koliken, Galaxy és HL kerékpárokat is forgalmaz a cég, melynek Kiskunhalason és Budapesten (Csepel) is van raktára. Az alkatrészek és kiegészítők terén is hatalmas fejlődésen esett át a vállalat, a választék igazán bőséges. A Koliken 20 év alatt elnyerte vásárlói és partnerei teljes bizalmát. Jó áron, értékesít olcsó kerékpárokat, ahol a minőségi elvárásoknak is eleget tesz! Szinte minden kerékpárja ledes világítással és erősített duplafalú felnivel van szerelve.

 

Koliken Kerékpárok széles választéka, akciós áron, összerakva, beállítva, számlával, garanciával.

 


Sorrend:

-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
-10%
 

Sorrend:

Koliken kerékpár Olcsó kerékpár


Webáruház készítés