Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Kerékpár kategória szerint

Főkategória >KERÉKPÁR típusok (felnőtt) >Kerékpár kategória szerint

Férfi és női kerékpárok, gyerek biciklik

Amikor új bringát veszünk, természetesen fontos a stílusa és a megjelenése, ám ennél is sokkal fontosabb, a típusa. Kerékpárt annak függvényében választunk, hogy mire, milyen terepen és gyakorisággal fogjuk használni, azaz milyen jellegű és mértékű igénybevételnek lesz kitéve. Áruházunkban a legkülönbözőbb kategóriájú bringák széles választékából válogathatsz!


Városi Kerékpárok [765 db] [1 új]
Városi Kerékpárok
- Férfi [129 db]
- Női [624 db] [1 ÚJ]
Cruiser kerékpárok
- Férfi [57 db]
- Női [163 db]
- Chopper [1 db]
Trekking kerékpár
- Férfi [178 db]
- Női [188 db]
Cross Trekking [132 db]
Cross Trekking
- Férfi [84 db]
- Női [42 db]
MTB - Mountain Bike
- Férfi [29 db]
- MTB 26" [212 db]
- MTB 27,5" [83 db]
- MTB 29" [201 db]
Fitness kerékpár [104 db]
Fitness kerékpár
Elektromos kerékpár / E-Bike [114 db] [1 új]
Elektromos kerékpár / E-Bike
Fat bike [10 db]
Fat bike
Tandem [7 db]
Tandem


A városi kerékpárok kifejezetten városi közlekedésre, például munkába vagy iskolába járáshoz lettek kifejlesztve. Alapvető jellemzőjük, hogy a vázuk alacsony átlépésű, kormányuk hajlított, valamint fel vannak szerelve csomagtartóval és kosárral, hiszen e kerékpárok esetében a legfontosabb szempont a kényelem.

A cruiser és chopper jellegű kerékpárok szintén városi használatra alkalmasak elsősorban, hiszen széles kerekük alkalmatlanná teszi ezeket a modelleket a túrázásra. A városi kerékpároktól leginkább külsejükben különböznek, de általánosságban elmondható, hogy inkább egy izgalmas életérzés képviselnek, és esetükben az elsődleges hangsúly a megjelenésen van. Átlépési pontjuk szintén nem magas, miközben egyenes testtartással, kényelmesen lehet rajtuk tekerni.

A trekking és a cross trekking kerékpárok alkalmasak túrázásra. Előbbi inkább egy városi és egy túrakerékpár hibridjének tekinthető, míg utóbbi kifejezetten túrázásra való. Mindkét típus 28-as (700C) kerekekkel van felszerelve. Velük szemben a mountain bike, ahogyan azt a neve is sugallja, kifejezetten hegyi terepre, erdei ösvényekre, földutakra lett tervezve, és hosszabb távú országúti közlekedésre nem optimális.

A BMX-ek olyan kiskerekű, egysebességes bringák, melyeket különböző trükkökre, akrobatikára fejlesztettek ki. A dirt, vagy más néven extrém bringák lehetnek akár 7-9 sebességesek is, többnyire első teleszkóppal, néha első fék nélkül készülnek, azonban a BMX-ekhez hasonlóan alkalmasak trükkökre, akrobatikai bemutatókra városi terepen.

Az országúti kerékpárok a legkönnyebb vázzal és legvékonyabb gumival felszerelt, hajlított kormányos, klasszikus versenybiciklik. Kialakításuk hihetetlenül könnyed és gyors haladást biztosít.

A fent felsoroltak mellett megtalálhatóak kínálatunkban a gyermekek számára készülő kerékpárok, továbbá olyan különleges igényre készülő darabok, mint az összecsukható, a tandem- vagy éppen az elektromos biciklik.

 

Ha kerékpárt szeretne vásárolni, bármilyen kategóriáról legyen szó, nálunk biztosan rálel a megfelelőre, hiszen webáruházunk széles termékkínálatában minden megtalálható a hagyományos városi kerékpároktól kezdve egészen az extrém biciklikig.

Kerékpárok akár ingyenes szállítással és legalább 1 év garanciával.

WebBicikli – minden, ami kerékpár

Webáruház készítés