Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Idősebbeknek való kerékpár


Biztonságos kerékpárok idősebbeknek

A webbicikli.hu gondol az idősebb emberekre is. Azokra, akik már nem tudnak olyan biztonságosan kerékpározni, mint fiatal korukban. Akad néhány kerékpárgyártó, amelyik szintén a szívén viseli az idősebbek sorsát, és külön nekik fejlesztettek ki olyan eszközöket, amelyekkel sokkal könnyebb a közlekedés. Az idősek számára készített kerékpárok nem sokban különböznek az egyéb bicikliktől, de a hajtóművet és a vázgeometriát mindenképp speciális igényekhez kell igazítani. Ismerd meg a választékunkat!
Az idősek számára készült kerékpárok jellemzően agyváltósak, hiszen ez a megoldás segíti az elindulást, de a legnagyobb előnyük mégis a roppant alacsony átlépési pont, ami biztonságossá teszi a használatot, és nagyban megkönnyíti a le- és felszállást. Ezekkel a városi közlekedésre fejlesztett kerékpárokkal könnyebb a bevásárlás és gyorsan, biztonságosan jutnak az idősebbek is a célállomásra.

Keresse a webbicikli.hu-n az idős emberek igényeinek megfelelően kialakított kerékpárokat, hogy soha ne kelljen abbahagyni a biciklizést!

Webáruház készítés