Idősebbeknek való kerékpár

Kerékpár idősebbeknek

A webbicikli.hu gondol az idősebb emberekre. Azokra akik már nem tudnak olyan biztonságosan kerékpározni mint fiatal korukban tudtak. Egyik-másik kerékpár gyártó szintén nem feledkezett meg az idősebb emberekről, és külön nekik fejlesztettek ki olyan bicikliket, amellyel sokkal könnyebb a közlekedés. Az idősek számára készített kerékpárok nem sokban különböznek az egyéb gyári bicikliktől, de a hajtóművet, illetve a vázgeometriát speciális igényekhez igazították.

 

Az idősek számára készült kerékpárok jellemzően lehetnek agyváltósak, hogy segítsék az elindulást. A legnagyobb előnyük pedig a rendkívül alacsony átlépési pontjuk. Az alacsony átlépési pontnak köszönhetően az idősebb emberek is nagy biztonsággal használhatják a kerékpárt, a le- és fölszállás sokkal egyszerűbb lesz. A városi közlekedésre fejlesztett kerékpárokkal így könnyebb a bevásárlás és gyorsan, biztonságosan juthat el bárki a célállomására.

 

Keresse a webbicikli.hu-n az idős emberek igényeinek megfelelően kialakított kerékpárokat, hogy soha ne kelljen abbahagyni a biciklizést.

Alu és Acél vázas városi kerékpárok idősebb korúaknak ajánlva.

A kerékpár idősebbeknek kategóriában levő kerékpárok könnyű felszállást és alacsony átlépést tesznek lehetővé.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Kerékpár időseknek