Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Trekking kerékpár


Trekking kerékpár

 

Trekking kerékpár, avagy túra kerékpár. A terep és az utcai biciklik között helyezkedik el. Kényelmes vázgeometria, csomagtartó, sárvédő jellemzi a trekking kerékpárokat. 28"-os kerékátmérője az aszfalton vagy közepes nehézségű terepen (erdei ösvény, földút) állja meg a helyét. Vázgeometriája stabil és kényelmes, magas építésű, erős.
Mivel a trekking kerékpár kényelmes és könnyű, így hosszú távú kirándulásokra igen alkalmas. A kényelmet szolgálja a hajlított kormány, esetleg géles nyereg, esetenként rugós nyeregcső és az állítható kormányfej. A magsabb kategóriás trekking kerékpároknál található még láncvédő, első teleszkóp esetleg tárcsafék is. Elsősorban kirándulásra, túrázásra való, de mindennapi közlekedésre is alkalmas.
Trekking kerékpár - Férfi - Női. Ezt a kategóriát azoknak ajánlom akik városi használaton kívül, kisebb túrákra is használnák a kerékpárt! Ezek általában elől teleszkóppal vannak ellátva hogy fokozzák a kényelem érzetét! Kényelmes, fürge kerékpárok nagy méretű kerékkel a gyorsabb haladás elősegítésére. Általában 18-21 stb sebesség fokozattal vannak ellátva, így jöhet szembe illetve hátszél, lejtő vagy akár emelkedő.

 

Akár ingyenes házhoz szállítással és legalább 1 év garanciával!

Webáruház készítés