Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Trekking kerékpár


Túra kétkerekűn – trekking kerékpár

A túrakerékpárként is ismert típus a terep és az utcai biciklik között helyezkedik el. Kényelmes vázgeometria, csomagtartó, sárvédő jellemzi. 28"-os kerékátmérője leginkább aszfalton és közepes nehézségű terepen (erdei ösvény, földút) állja meg a helyét. Vázgeometriája stabil és kényelmes, magas építésű, erős.
Mivel a trekking kerékpár komfortos és könnyű, hosszú távú kirándulásokra kimondottan alkalmas. A kényelmet szolgálja a hajlított kormány, esetleg géles nyereg, esetenként rugós nyeregcső és az állítható kormányfej. A magasabb kategóriás daraboknál található még láncvédő, első teleszkóp és tárcsafék is. Elsősorban kirándulásra, túrázásra való, de mindennapi közlekedésre is alkalmas. Ha a túrázás mellett sportoláshoz is szükséged van egy jó biciklire, válassz minőségi fitness kerékpárjaink közül!


Férfi [178 db]
Férfi
Női [188 db]
Női


Trekking kerékpár - Férfi - Női. Ezt a kategóriát azoknak ajánlom akik városi használaton kívül, kisebb túrákra is használnák a kerékpárt! Ezek általában elől teleszkóppal vannak ellátva hogy fokozzák a kényelem érzetét! Kényelmes, fürge kerékpárok nagy méretű kerékkel a gyorsabb haladás elősegítésére. Általában 18-21 stb sebesség fokozattal vannak ellátva, így jöhet szembe illetve hátszél, lejtő vagy akár emelkedő.

 

Akár ingyenes házhoz szállítással és legalább 1 év garanciával!

Webáruház készítés