Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Ferrini Kerékpár


Ferrini kerékpár

 

A Ferrini szlogenje – Ferrini: szenvedély, érték, minőség és elegancia - remekül tükrözi a márka szellemiségét. Fő céljuk, hogy egyesítsék a teljes komfortot és a tökéletes technikai megoldásokat.
A Ferrini kerékpárok kimagaslanak társaik közül, a design felhívja figyelmünket, az eleganciája lenyűgöz minket, a minőségével pedig rabul ejt. Utóbbit az európai gyártás biztosítja, a tipikus olasz stílusjegyek pedig különlegessé és érdekessé teszik a kerékpárokat.


A márka a városi kerékpárok és mountain bike-ok mellett hibrid bicikliket és kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett kerékpárokat is forgalmaz.


Legfontosabb a Ferrini számára, hogy a vevő elégedett legyen a vásárolt kerékpárral, ezért minden modelt alapos vizsgálatoknak vetnek alá miután elkészült.


Folyamatosan újabb és újabb innovációkat vezet be a cég, mely méltón híres kiváló minőségéről, és fejlett, újító technikai megoldásairól, melyeket igazán elegáns kivitelezéssel koronáznak meg, így a Ferrini kerékpárok mindig kimagaslanak a tömegből.


Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Webáruház készítés