Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Rock Machine Kerékpárok


Rock Machine kerékpár

Rock Machine

 

A Rock Machine-t 1994-ben alapították Európában, a kerékpárok exportálása 1998-ban kezdődött meg. 2000-re a Rock Machine termékei betörtek és megvetették lábukat számos európai országban.
A Rock Machine kerékpárjai azok számára készülnek, akik nem félnek kockáztatni, imádják a szabadságot, ezért a bicikliket úgy tervezik meg és alakítják ki, hogy megadhassák ezt az érzést tulajdonosaik számára. A cég számára fontos a tehetség, az egyediség és a megbízhatóság, s ezt a szellemiséget tükrözik a Rock Machine tevékenységei is. A vállalat profi kerékpárosokat támogat és együttműködésben áll olyan bringaparkokkal is, melyekről úgy gondolja, hogy tökéletesen visszaadják a Rock Machine felfogását.

A cég szerint egy Rock Machine kerékpáros kihívó, szeret a középpontban lenni, nem fél megmutatni tehetségét, szomjazza az új kalandokat és sosem unatkozik, egy igazi sportoló. Arra buzdít minket a cég, hogy aktívan sportoljunk, s erre legyünk is büszkék. 

Rock Machine az igazán belevaló kerékpárosok számára gyártja kerékpárjait, melyek már 19 éve töretlenül szárnyalnak a kerékpár piacon, persze nem véletlenül.

További információ


Sorrend:


Sorrend:

Rock machine

ROCK MACHINE kerékpár

Rock Machine MTB Kerékpár

 

 

Rock Machine MTB kerékpár

 

Rock Machine országúti kerékpár

 

Rock Machine bicikli


Webáruház készítés