Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Rock Machine Kerékpárok


Rock Machine kerékpár

Rock Machine

 

A Rock Machine-t 1994-ben alapították Európában, a kerékpárok exportálása 1998-ban kezdődött meg. 2000-re a Rock Machine termékei betörtek és megvetették lábukat számos európai országban.
A Rock Machine kerékpárjai azok számára készülnek, akik nem félnek kockáztatni, imádják a szabadságot, ezért a bicikliket úgy tervezik meg és alakítják ki, hogy megadhassák ezt az érzést tulajdonosaik számára. A cég számára fontos a tehetség, az egyediség és a megbízhatóság, s ezt a szellemiséget tükrözik a Rock Machine tevékenységei is. A vállalat profi kerékpárosokat támogat és együttműködésben áll olyan bringaparkokkal is, melyekről úgy gondolja, hogy tökéletesen visszaadják a Rock Machine felfogását.

A cég szerint egy Rock Machine kerékpáros kihívó, szeret a középpontban lenni, nem fél megmutatni tehetségét, szomjazza az új kalandokat és sosem unatkozik, egy igazi sportoló. Arra buzdít minket a cég, hogy aktívan sportoljunk, s erre legyünk is büszkék. 

Rock Machine az igazán belevaló kerékpárosok számára gyártja kerékpárjait, melyek már 19 éve töretlenül szárnyalnak a kerékpár piacon, persze nem véletlenül.

További információ


Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Rock machine

ROCK MACHINE kerékpár

Rock Machine MTB Kerékpár

 

 

Rock Machine MTB kerékpár

 

Rock Machine országúti kerékpár

 

Rock Machine bicikli


Webáruház készítés