Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Schwinn Csepel Tour Alu Kerékpár - Posta = 0 Ft

Schwinn Csepel Tour Alu Kerékpár - Posta = 0 Ft
155 300 Ft

Schwinn-Csepel Tour alu: Hosszú idő után végre megint megtalálható országúti kerékpár a Schwinn-Csepel palettáján, és mindjárt alumínium vázzal! Joytech esztergált alu agyak (elöl gyorszáras), Remerx Aero felni, Csepel Urban nyereg, full alu pedálok. Az ár magáért beszél.

Sajnos a paletta ezen kerékpárja elég magas új ára miatt, kicsit háttérbe szorult ám beszerezhető és fék-váltókaros kivitelben ismét megvásárolható.

Egyedi kerékpárok

 • Célcsoport: Férfi/Unisex
  Típus: Országúti/Fitness kerékpár
  Évjárat: 2012
  Váz: Alu országúti váz
  Szín: Fekete
  Vázméret (inch/coll): 21, 22, 23
  Vázméret (cm): 54, 56, 58
  Villa: Acél Villa
  Kerékméret: 28
  Kerék: Remerx Aero dupla falú alumínium 622-14
  Gumi: Kenda Kampaign 700*20
  Első váltó: Shimano A050
  Hátsó váltó: Shimano A050
  Váltókar: Shimano A050
  Seb. fokozatok száma: 14
  Hajtómű: Alumínium
 • Korosztály
  Felnőtt
  Márka
  Csepel
 • 1,Ha Önök beüzemelés nélkül kérik a kerékpárt, akkor kétféleképpen kaphatják meg a csomagot.

   

  A, Egy dobozban fog Önökhöz érkezni kb. 60-70%-os állapotban, ahol a kormány, kerék, nyereg, nyeregcső, pedál és pár apróság külön van csomagolva így azt Önöknek kell összerakni, beüzemelni, illetve a kerékpáron levő összes csavart átnézni, meghúzni.

   

  B, Egy guruló csomagot fognak kapni, ahol a kerékpár 80%-os állapotban van ( itt a kerék, kormány, nyereg a helyén), szemre 98%-osnak tűnik, de az összes csavart át kell ellenőrizni. Küllőket meghúzni, a kerekeket kicentírozni, középrészt meghúzni, féket - váltót beállítani, pedált betekerni és ha minden rendben van, féket ellenőriztük, váltót és a gumit is felfújtuk nagy átlagban 3-4 bárra, akkor vagyunk készen a kerékpárral és csak ezután lehet használatba venni!

   

  Amire nagyon kell figyelni a pedál behajtásánál!

  A pedál menetes részénél látható:

  L = Left (BAL)

  R = Right (JOBB)

  Ahogy ülök a kerékpáron és lenézek, úgy van a jobb és a baloldal, tehát a lánc felőli oldal a jobb oldal. A balos hajtókar fordított menetes, így a bal oldali pedált fordítva kell betekerni. Minden esetben tegyünk egy kicsi zsírt a pedál menetes részére, hogy később könnyebb legyen kitekerni egy esetleges csere alkalmával! Ha oldalt állunk / guggolunk a bicikli mellett, akkor mind a két oldalról a pedált az első kerék felé kell tekerjük egy 15-ös villáskulccsal, vagy egy speciális pedál betekerő kulccsal. Húzzuk meg bátran!

   

  Ha felcseréljük a jobb és a bal oldalt, akkor tönkremegy a menet a pedálban és  a hajtókarban is. Így mind a kettőt cserélni kell.

   

  2, Ha Önök beüzemelve kérik a kerékpárt, akkor ezeket mi megcsináljuk!

  Fognak kapni egy beüzemelt kerékpárt 98%-os állapotban, illetve a garancia füzet is be lesz pecsételve. Csak abban az esetben kerül bele a pecsét részünkről a garancia füzetbe, ha kérték a beüzemelést. Amennyiben nem, Önök is elvihetik egy szakszervizbe, ahol a pecsét ugyan úgy bekerülhet a garancia füzetbe.  Ennek díja felől minden esetben előre érdeklődjenek!

  A kerékpárt azért küldjük csak 98%-os állapotban a beüzemelés mellett, mert csak lapra szerelt állapotban viszik el tőlünk a futárok. Nagyon sok webshop, futárcég csak dobozos kerékpárt tud feladni az automatizált futószalag miatt, ebből kifolyólag minden darabokban. Nálunk minden egyben, viszont otthon a kormányszárat/kormányt középre kell állítani, amihez kell egy általános méretű imbuszkulcs, illetve egy pedálkulcs.

  (A pedál helyes betekerése fentebb olvasható)

Webáruház készítés