Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Hegyikerékpár


Hegyikerékpár

 

Nagyszerű teljesítmény és szórakozás, akár aszfalton, akár úttalan utakon

Ez a SHIMANO

 

Amikor egy erdei ösvényen vagy akár úttalan utakon száguldunk, nem engedhetjük meg magunknak, hogy kerékpárunk cserben hagyjon. A SHIMANO mountain bike alkatrészeinek tervezésekor ügyelnek a villámgyors, megbízható működésre. A SHIMANO alkatrészei által hatékonyabb kerékpár-kerékpáros kapcsolatot kapunk! Arról nem beszélve, hogy ez kisebb energia befektetést igényel. Stratégiájuk, hogy a váltórendszer pontosan működjön, lineáris fékrendszereink pedig ötvözik a kimagasló fékhatást. Olyan alkatrészeket terveznek, melyek a kerékpárosért vannak, így valóban arra koncentrálhatunk, ami fontos: magára a kerékpározásra!

 

Shimano. (Folytatás)
Shimano MTB kerékpár alkatrész

Ezért válaszd a SHIMANO alkatrészeit!

A hegyi-kerékpározás nem űzhető kizárólag aszfalton és nagy tömegben. Nem elsősorban azért, mert a kihívásokat és az adrenalinban gazdag kalandokat kereső természetbarátoknak ajánlott. Amennyiben profi módon űzzük, nem minden esetben tekinthetjük költségkímélő sportnak. Tény ellenben, hogy minden MTB kerékpár csak minőségi alkatrészekkel lesz hosszútávon strapabíró és – bár nem elsődleges szempont – esztétikus. A SHIMANO márkanév olyan kerékpár alkatrészeket takar, melyek tervezésekor mindenben a hegyikerékpárt használó szempontjait vették figyelembe. Csak magas színvonalú és kifogástalanul funkcionáló alkatrészekkel koncentrálhatunk ugyanis a lényegre: az önfeledt kerékpározásra!

Hatékonyság és hosszú élettartam!

 A SHIMANO napjainkra kétségtelenül a világhírű japán kerékpár-technológia csúcsát jelenti. Bár szakemberei eredetileg mindenekelőtt tömeg kerékpár-alkatrészek tervezésével és gyártásával foglalkoztak, a márka a 21 századra a világ vezető kerékpár-alkatrészgyártójává nőtte ki magát. Mivel az MTB kerékpárok elterjedésére a japán cég tervezői reagáltak a leggyorsabban, nekik sikerült olyan kerékpár alkatrészekkel piacra törni, melyek egyrészt elérhető áron jelentenek megbízható alternatívát széles tömegek számára, másrészt eleget tesznek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A gyártó arra törekedett, hogy alkatrészeivel a lehető leghatékonyabbá fejlessze a kerékpár és a kerékpáros kapcsolatát, azaz a használat során a kerékpározás minél kisebb energia befektetést igényeljen.

Ragaszkodj az eredeti alkatrészekhez! SHIMANO

A SHIMANO MTB kerékpárhoz való alkatrészeket a gyártók egy teljes körűen integrált rendszer részeként fejlesztik!

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy például az eredeti SHIMANO láncok, váltók vagy éppen fékbetétek használatának megkezdése után a kerékpár pontosan úgy funkcionál, mint újkorában. Ne feledjük! Egy meredek erdei ösvényen – a kerékpárt sokszor rendkívül megterhelő úttalan utakon – súlyos következményei lehetnek annak, ha a kerékpárunk cserbenhagy. A SHIMANO a fentiek miatt figyelt elsősorban minőségi alkatrészeinek tervezésekor a villámgyors és megbízható működésre.

Ragaszkodjunk tehát mindig az eredeti gyári minőségű SHIMANO MTB kerékpár alkatrészekhez, mert a hegyikerékpározás szerelmeseinek az egyedüli életképes alternatívát jelentik!

Könnyű kezelés, pontos váltórendszer, maximális fékhatás!

A SHIMANO MTB kerékpár alkatrészei könnyűek, strapabíróak, működési elvük gyors és főleg hosszútávon megbízható.  Ennek tudható be, egyebek mellett a SHIMANO által gyártott váltórendszerek pontosan működése, vagy éppen a cég által piacra dobott lineáris fékrendszerek kimagasló fékhatása. A SHIMANO webáruházunk kínálatában szereplő valamennyi termékre igaz, hogy kivétel nélkül olyan kemény, nagy kopásállóságú rozsdamentes alkatrészek, amelyek minimális karbantartás mellett nemcsak sokáig képesek kiállni a legvadabb erdei kerékpárosok megpróbáltatásait, de élettartamuk alatt egyenletes teljesítményt is nyújtanak.

A SHIMANO hajtóművek gyors és könnyű váltást, lenyűgöző erőátvitelt valamint stabil
fékteljesítményt produkálnak.

MTB kerékpár alkatrészt keres? A legjobb helyen jár!

Webáruházunk kínálatában nemcsak az integrált működésű első hidraulikus tárcsafékek- és váltókar szettek, a szinte pillekönnyű kivitelben hyperglide technológiával gyártott, zökkenőmentes és kényelmes pedálozást biztosító fogaskoszorúk, rendszerint fekete és ezüst színben rendelhető külső láncvédővel kompatibilis hajtóművek, Direct Mount típusú hátsó váltó opcióval ellátott rövid, vagy éppen hosszú kanalas hátsó váltók közül választhat, de a láncok és lánckeréksorok mellett számos más egyéb hegyikerékpár-alkatrész közül is.

Webshopunkban prémium minőségben és versenyképes áron juthat hozzá a SHIMANO MTB kerékpárjának szinte minden alkatrészéhez!

Webáruház készítés