Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

FUTÓBICIKLIK - Akár egyedi színekben is

Főkategória >GYEREK KERÉKPÁROK >FUTÓBICIKLIK - Akár egyedi színekben is

Futóbiciklik

 

A futóbicikli szuper eszköz arra, hogy egyensúlyérzéket teremtsen és a gyermeket felkészítse a kerékpározásra. Mindemellett kiváló készség- és képességfejlesztő is, ami révén a kicsi ügyesebb lesz, és sikerélményekkel is gazdagodik.
A futóbiciklikről bővebben

A futóbicikli fék nélkül járgány. De nem kell aggódni, a gyermek lába leér a futóbicikliről, ami biztonságot ad a számára. Vészhelyzetben is ezt a megoldást választják. Lábbal fékeznek!

Viszont nagyon fontos, hogy a futóbicikli nem a féktől lesz biztonságos, hanem attól, hogy biztonságos környezetben van használva.

A gyerekek imádják a gurulást. Egy jó lejtő után, ha csak gurul és gurul az a kis futóbringa. De! Nagyon fontos, hogy legyen hely azt a sebességet kigurulni, és megállni.

A futóbiciklit addig lehet használni, ameddig kényelmes neki. illetve felkészít a biciklizésre. De addig is meg kell erősödnie a lábaknak, hogy biztonságosan tudjon tekerni a pedálos biciklin. Illetve egy nagyobb biciklin már gyorsabb tempót lehet diktálni, de még ilyenkor nem igazán tudják, hogy mit, mikor lehet. Erre jó a futóbicikli.

Ezt is már időben megtanulhatják. A biztonságos közlekedést!

Emiatt is szedtük csokorba a futóbicikli kellékeket a gyerekeknek tetsző színekben pompázva, amik biztonságosabbá, láthatóbbá teszik a futóbiciklit, vagyis őket!

- Sisak
- Villogó
- Csengő
- Kosár

Webáruház készítés