Férfi Fixi Kerékpár - Csepel Royal / RMS

Egyedi Fixi kerékpárok építése


Ezek lehetnek Csepel Royal, vagy RMS vázzal készült kerékpárok

 

Ha Csepel Royal vázat választunk, akkor a kerékpárok 6 féle vázszínből és 10 féle kiegészítő színből válogathatóak össze!

 

Ha az RMS váz lesz választva fixi építésre, amik nyersen érkeznek, akkor pedig a következő színek közül lehet választani! Bármit bárhogyan:

RAL SZÍNEKVázméretek: 51cm, 54cm, 57cm, 59cm

 

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Egyedi Fixi kerékpárok


Válogasd össze Te magadnak, a neked leginkább megfelelő kerékpárt

Fixi kerékpár:

Mentél már Fixivel? A városi vagányok szerint az élmény leírhatatlan. Állításuk szerint ha még nem Fixiztél, nem is tudod milyen az igazi bringázás élménye. Egyszer ha Fixire ülsz, garantált az élmény. Sőt, egy normális kerékpár unalmas lesz a Fixi kerékpár után. A Fixi lényege, hogy örökké hajt, a pedál együtt mozog a hátsó kerékkel. Tehát ha gurul a kerékpár, forog a pedál is. Nincs pihenőidő. De most jön a lényeg, nincs fék! A Fixisek a pedál visszafelé "tekerésével", feszítésével szabályozzák a bringa sebességét, azaz fékeznek. Viszont ha igazi Fixis leszel, nem is biztos, hogy akarsz majd fékezni. Úgyanis egy igazi Fixi bringás csak teker, teker és teker. A keskeny kormánynak köszönhetően pedig mindenhol elfér. Igazi kamikazee. Fiatalos, dinamikus színek. Több ezer variáció, magas falú felni, matt vagy fényes vázak jellemzik a fiatalos életérzést, a Fixizést. Eddig csak láttad itt ott a színes bringákat? Cégünk segítségével, gyorsan és gazdaságosan megvalósíthatod ezt az álmodat! Készleten levő nyers vázainkból válogatva a megfelelő méret választása után, kiválasztjuk a legütősebb színeket. Ha ez is megvan, elkezdjük építeni. Legkésőbb 2 hét elteltével Te leszel a város betyára. Ez a Fixi biztosan nem jön Veled szembe. Ha imádod a bringázást, gyors akarsz lenni és egy kicsit is adrenalin függő vagy, be kell szerezned egy Fixit! Méghozzá nem is akármilyen Fixit! Egy egyedi Fixit! A minőség és a jó ár a mi feladatunk! A Tied a megálmodása! Hajrá!