Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Görgős pad - TACX


Görgős pad - TACX

Edző görgő TACX kategóriánkban otthon használható görgők kaphatóak, melyeken saját kerékpárunkkal edzhetünk rosszabb idő esetén. Mind emellett, hogy ne legyen unalmas, külön Real Life videókat lehet vásárolni, mely olyan érzetet ad, mintha mi is ott tekernénk a versenyen. Illetve barátainkkal a világ bármely részén is versenybe kelhetünk egy izgalmas versenyen. 
TACX

Görgős Szobatréner - Tacx

 

 

Tacx

Smart tréner kínálat 2015/2016

Mit jelent a Smart?
Az interakív trénerek azon csoportja, ami okos eszközökre - tabletre, okostelefonra kapcsolhatók, és ezek vezérlik a görgőt, illetve olvassák az adataikat.
Egy Smart tréner:
Élmény. Interaktív, nem csak visszajelzést szolgáltat a teljesítményünkről, de a görgőzés nem lesz többé monoton edzésforma. A letölthető Tacx videókkal sosem látott helyekre látogathatunk.
Professzionális. Megtervezhetjük, megírhatjuk saját edzéseinket, nyomon követhetjük teljesítményadatainkat, és ezeket később átnézhetjük, vagy akár edzőnk is elemezheti.

 

Tacx görgő

 

Mire van szükségünk ahhoz, hogy Smart edzést végezzünk?


1. Egy Tacx Smart görgőre (a 2015/16-os szezonnal kezdődően minden interaktív Tacx tréner képes okos eszközökkel kommunikálni),

2. és egy Androidos, vagy iOS-es tabletre, vagy okostelefonra.

 

A bowdenes vezérlésű Satori Smart kivételével mindegyik Smart görgő továbbfejleszthető virtuális valóság trénerré. A fékezőegység típusától függően nem csak emelkedő, de lejtő szimulációra is képesek.

A klasszikus Smart kínálat:

Görgős pad TACX

T2080 Genius Smart - Csak rendelésre!
A korábbi Genius, illetve Ironman modell technikája, Smart kivitelben - tehát nem jár hozzá TTS4 szoftver, interfész és antenna. Természetesen bármikor továbbfejleszthető. Az egyik legerősebb modell a piacon, 1500 W maximális ellenállású motorféke 20%-os emelkedőt képes szimulálni. De nem csak fékezésre képes, virtuális valóság trénerként használva a kereket felpörgetve a lejtőket is élethűen szimulálja. Hálózati táplálást igényel. Anélkül csak stand-alone üzemmódban használható, azaz nem kapcsolódik semmilyen elektromos eszközhöz. Kiváló választás azoknak, akik teljesítményben nem szeretnének kompromisszumot kötni, de még nem döntötték el, hogy Smart edzést végeznének, vagy szükségük van-e a virtuális valóság szoftver által kínált szélesebb lehetőségekre.


Edző görgő TACX

T2780 Bushido Smart - 15951010
Amivel minden kezdődött. Az első Tacx tréner, amit tablettel használhattunk, továbbra is a paletta egyik legjobb terméke. 1400 W maximális ellenállású motorfékével 15%-os emelkedőket tud realisztikusan szimulálni. A fékezőegység különlegessége, hogy nem igényel táplálást, így egyrészt nem növeli az áramszámlánkat, másrészt bárhol használhatjuk - a Bushido megtermeli az áramot, ami a saját vezérléséhez, kommunikációjához és a fékezéshez szükséges.


Smart Tacx görgős pad

T2180 Vortex Smart - 15951301
Kiemelkedő ár-minőség arányú Smart tréner - minden Smart szolgáltatással, bővíthetőséggel, verhetetlen áron. A kedvezőbb ár oka, hogy motorfék helyett elektromágneses féket használ - örvényáramú fék, de permanens mágnesek helyett változtatható gerjesztésű tekercsekkel. A 950 W maximális ellenállású fékezőegység 7% emelkedőket képes élethűen szimulálni. Hálózati táplálást igényel.


Satori smart Tacx görgő

T2400 Satori Smart - 15950050
A belépő a Smart edzések világába. Hagyományos - 950 Wattos, 10 fokozatban szabályozható - mágnesfék biztosítja a fékerőt, de a teljesítményadatokat továbbítja tabletre, okostelefonra. Mobil eszközről vezérelni nem lehet, épp ezért nem is fejleszthető tovább VR trénerré. A mágnesfék előnye, hogy okos eszköz nélkül is teljes értékű edzés végezhető vele.


Üzembe helyezés

 

1. Szereld össze a trénert. Ügyelj arra, hogy a fékezőegység és az ellendarabja a kerékméretnek megfelelő szinten kapcsolódjon a vázhoz!.

2. Töltsd le az alkalmazást Play áruházból vagy App Store-ból. Okostelefonra csak a kisebb tudású Training App tölthető le, tabletre a Training App és a Cycling App is. 

3. Telepítés után a legfontosabb, hogy ne felejtsd el bekapcsolni a Bluetooth-t!

4. Indítsd el az alkalmazást, majd lépj a Devices menüpontba

5. Fontos, hogy a jelkeresés időpontjában a görgő már sugározza a jeleket, tehát:
- a Vortex Smarthálózati kábelét dugd be a konnektorba
- a Genius Smart kábelét dugd be és kapcsold be a fékezőegységet
- a Bushido Smarttal el kell kezdeni tekerni, hogy áramot termeljen
- a Satori Smart kommunikációja és szenzorai elemmel működnek. A jeladás megkezdéséhez a vezérlőkábel bemenete feletti kis gombot nyomd megegyszer. 

6. Ha tabletet használsz, nyomd meg a Start Scan-t! A telefononautomatikusan keresni kezd.
A képernyőn megjelenő eszközök közül válaszd ki a görgődet és kapcsold össze a mobil eszközöddel. 

7. Ezután navigálj a Settings menü Calibration pontjára és végezd el a kalibrációt.

 

A tréner ezután használatra kész.

Webáruház készítés