Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Csomagtartó


Kerékpár csomagtartó

 

Ebben a kategóriában előre szerelhető, hátra szerelhető és nyeregcsőre szerelhető csomagtartók láthatóak. Csomagtartó kiegészítő kategóriánkban csomagrögzítő háló, gumipók található.

Kerékpár csomagtartó első villára, hátsó támvillára, hátsó szemre rögzíthető és nyeregcsőre rögzíthető ami általában gyorscsatlakozós. Figyelem a nyeregcsőre szerelhető csomagtartó általában max 10-15kg-os terhelést bír el.

 

A csomagtartónak sokszor, nagyon fontos szerepe van. Mivel ehhez rögzítünk nagyon sok mindent. Pl.: hátsó satus gyerekülést is egy jó minőségű hátsó csomagtartóhoz tudunk rögzíteni. A hátsó kosarat is ehhez tudjuk rögzíteni. Arról nem is beszélve, ha szeretünk túrázni, elengedhetetlen kellék egy erős hátsó csomagtartó. A városi kerékpárokon általában megtalálható acél vagy alu kivitelben. Ha esetleg nincs, akkor ez pótolható. Célszerű állítható, alu, erősebb csomagtartót választani. Ha netalán a hátsó agynál a vázon nincs szem, amihez rögzíteni lehet, akkor létezik hátsó támvillára szerelhető csomagtartó, illetve nyeregcsőre szerelhető csomagtartó, csak ezek olyan módon nem terhelhetőek. A hátsó csomagtartón kívül létezik első csomagtartó is. Használható túratáska szállítására is, de ami nagyon sokszor hasznos, főleg női kerékpároknál, ha valakinek teleszkópos kerékpárja van! Arra nem tudunk felszerelni pálcával alátámasztott erős kosarat. Csak adapterest. Viszont ha rakunk egy egyszerű első csomagtartót, akkor az kiváltja a pálcát és már fel is van szerelve a masszív első kosár.
Kerékpár csomagtartó

Webáruház készítés