Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Futóbicikli - AKÁR EGYEDI SZÍNBEN IS KÉRHETŐ

Fő kategória >GYEREK KERÉKPÁR >Futóbicikli - AKÁR EGYEDI SZÍNBEN IS KÉRHETŐ

Futóbicikli

 

A futóbicikli egy szuper eszköz arra, hogy tökéletes egyensúlyérzéket teremtsen és a gyermeket felkészítse a kerékpározásra. Mindemellett kiváló készség és képesség fejlesztő is. Ezek által a kicsi ügyesebb lesz, jobbnak és okosabbnak érzi magát a sikerek miatt. Az egyensúlyra való ráérzés tetszik nekik, ösztönzi őket. Arról nem is beszélve, hogy ez már 2 éves kor előtt is megtörténhet. A futóbicikli fék nélkül járgány. De nem kell aggódni, a gyermek lába leér a futóbicikliről, ami biztonságot ad a számára. Vészhelyzetben is ezt a megoldást választják. Lábbal fékeznek!

Viszont nagyon fontos, hogy a futóbicikli nem a féktől lesz biztonságos, hanem attól, hogy biztonságos környezetben van használva.

A gyerekek nagyon imádják a gurulást. Egy jó lejtő után ha csak gurul és gurul az a kis futóbringa, De! Nagyon fontos, hogy legyen hely azt a sebességet kigurulni és megállni.

A gyermek megtanul 2 keréken egyensúlyozni az egy szuper dolog a futóbicikli által. Addig lehet használni, ameddig kényelmes neki. illetve felkészít a biciklizésre. De addig is meg kell erősödnie a lábaknak, hogy biztonságosan tudjon tekerni a pedálos biciklin. Illetve egy nagyobb biciklin már gyorsabb tempót lehet diktálni, de még ilyenkor nem igazán tudják, hogy mit, mikor lehet. Erre jó a futóbicikli.

Ezt is már időben megtanulhatják. A biztonságos közlekedést!

 

Emiatt is szedtük csokorba a futóbicikli kellékeket a gyerekeknek tetsző színekben pompázva, amik biztonságosabbá, láthatóbbá teszik a futóbiciklit, vagyis őket!

-Sisak

-Villogó

-Csengő

-Kosár

 

 
Futóbicikli

Webáruház készítés