Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Egyedi Női Kerékpár

Főkategória >Egyedi kerékpárok >Egyedi Női Kerékpár

A biciklizés távolról sem férfias sport, ha pedig jobban megnézzük napjaink legújabb bringakínálatát, igazán csinos női darabokat is találhatunk közöttük. A biciklizés nem csak környezetbarát, de egészséges is, biztosítja a napi testmozgást, miközben a legkevésbé sem megerőltető. Ráadásul egy igazán csajos bringa még divatos, stílusos is.

Egy új kerékpár kiválasztásakor természetesen számos dolgot figyelembe kell venni, egyvalami azonban bizonyos: álmaid bringáját nem találod meg a gyártósor tucattermékei között. Természetesen akadnak jól kinéző, esetleg a stílusodhoz is passzoló tömegbringák, de ami igazán illik az egyéniségedhez, az nagy valószínűséggel nem fog legördülni a futószalagról.

De miért is kellene kompromisszumot kötnöd, ha szakértők állíthatják össze Neked az álombringát, hihetetlenül kedvező áron?

A tökéletes bringa tükrözi az egyéniségedet, illeszkedik a stílusodhoz, mind szín-, mind formavilágában. Nincs más dolgod, mint egy színben és stílusban hozzáillő táskát választani, amíg a biciklidet a futár egy héten belül házhoz szállítja.

Persze nagy kérdés, ha egyedi bringáról van szó, mégis miről dönthetsz Te? A válasz nálunk igazán egyszerű: mindenről! Te döntesz a bringa stílusáról, a RAL színskálából pedig kiválaszthatod a váz, a láncvédő és a sárvédő színét, sőt, bizonyos típusoknál még színes küllő is választható. A Te döntésed az is, hogy milyen pedál, nyereg és kormány ideális számodra, sőt a nyereg és a markolat színét is harmonizálhatod a váz színével!

Válassz 1 sebességes kontrás, 3 sebességes kontrás-agyváltós, 7 sebességes láncváltós vagy 21 sebességes változatot annak függvényében, milyen domborzati körülmények között készülsz használni a bringádat. A tökéletesen megválasztott váltó után pedig válassz vidám és stílusos kiegészítőket választékunkból, hogy egy teljesen felszerelt biciklit szerelhessünk össze Neked, a legnagyobb szakértelemmel!

A Te egyedi kerékpárod tükrözze a Te stílusodat! Legyen egy olyan biciklid, amire ránézni is öröm, ami első pillantásra arra csábít, hogy tekerj egyet!
Ez a táblázat abban segít, hogy könnyebb legyen kiválasztani az álomkerékpár színeit!

 

Itt lehet váz, felni, sárvédő, láncvédő színt választani.

Akár lehet színezni a nyeregcsövet, kormányt, kormányszárt, hajtóművet, küllőket, agyakat, csomagtartót!

 

Tényleg ahogy megálmodtad!

 

Egyedi kerékpár RAL színek

Webáruház készítés