Szűrés
Ár
104 900 Ft - 129 900 Ft
Szín
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Egyedi Férfi Cruiser Kerékpár

Főkategória >Egyedi kerékpárok >Egyedi Férfi Kerékpár >Egyedi Férfi Cruiser Kerékpár

Álmodd meg, tervezd meg egyedi saját Cruiser Kerékpárod!

Egyedi Cruiser Kerékpár

 

A Cruiser kerékpárok hatalmas divatot teremtettek! 

 

Hogy miért?

  • Mert megbízható
  • Mert masszív
  • Mert kényelmes
  • Mert megfizethető
  • Divatos és tetszetős

 


Sorrend:


Sorrend:

A trendeknek megfelelően pedig, manapság ami divatba jön, legyen igazán divatos: számít, hogy milyen bringával tekerünk végig a belvároson. A bicikli napjainkban már nem csak közlekedő- vagy sporteszköz, hanem kiegészítő is, amihez vagy hozzáöltözünk, vagy azt öltöztetjük magunkhoz. 

 

Az oldalunkon megrendelhető egyedi kerékpárokkal Te is kifejezheted egyéniségedet, megmutathatod ízlésvilágodat, összeállíthatsz egy igazán nőies vagy férfias bringát. Ne gondolkozz mindig azon, hogyan öltözködj a biciklidhez, öltöztesd azt a saját stílusodhoz!

 

Néhány évvel ezelőtt még a kocsi, a cipő, vagy az óra volt az, ami mindent elárult az emberről, ma azonban egyre inkább a bicikli az. Egy kerékpár arra utal, hogy használója kíméli a környezetet, sportos, egészséges életmódot folytat. Egy egyedi kerékpár ezen felül megmutathatja azt is, mi a kedvenc színed, melyik focicsapatnak szurkolsz, vagy azt: romantikus vagy éppen bohém alkatú vagy-e. Ha pedig sikerült megálmodnod a tökéletes bringát, nincs más dolgod, mint kiválasztani a RAL színskálából az ideális színeket és egyeztetni velünk! Ezáltal pedig biztos lehetsz benne: a te álombringád nem a futószalagról fog legördülni, hanem szakértő kezek szerelik majd össze olyan színben és olyan alkatrészekből, melyek mindegyike a Te stílusodat tükrözi!

 

VIDEÓNK

(katt a videónk szövegre)

 

Valaha a kerékpár egyszerű közlekedőeszköz volt, míg idővel sportszerré vált. A tömegközlekedés vonalainak szélesedésével, illetve azáltal, hogy az autók mindenki számára elérhetővé váltak, fokozatosan kiszorult a közlekedési palettáról.

Napjainkban azonban, a környezettudatos és az egészséges életmód eszméinek terjedésével a biciklizés egyre inkább ismét előtérbe került. Hiszen a kerékpár nem csak kíméli a környezetet, tekintve, hogy semmilyen jellegű káros anyagot nem bocsát ki, de biztosítja a rendszeres napi testmozgást is, minden különösebb erőlködés nélkül. Ráadásul nem drága hobbinak sem, bár mindig lehet rajta csinosítgatni, de folyamatos szervízelés, egyéb költségek és engedélyek nélkül is tökéletesen üzemel.


Webáruház készítés