Szűrés
Szín
(1)
(1)
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Dema Kerékpár


DEMA kerékpár

 

Több mint 20 éves múlttal rendelkező szlovák kerékpárgyártó, 1991-ben alapította a DEMA nevezetű céget, melyet a tulajdonosok lányainak a nevéből kapta (Denisa és Martina). Folyamatos változásokon, fejlődésen megy keresztül a Dema kerékpár gyártó cég. Ma már 50 000 négyzetméteren, évi 100 000 kerékpárt (nemcsak MTB, touring és cross kerékpárokat, hanem Bmx, országuti, cyclocross, városi és gyerek bicikliket) is gyártanak. Komoly változások mögött új idea áll: a márkát magasabb minőségi szintre emelve megbízható, jó ár-érték arányú, erős középkategóriás termékeket kínálnak. Ezen folyamat része lett, hogy a cég már saját tervezőkkel és profi versenyzőkkel karöltve fejlesztenek, saját grafikusokkal dizájnolva a termékeket.

A DEMA jövőképe:

A cég nagy hangsúlyt fektet termékei folyamatos csiszolására, alakítására, fejlesztésére, amit nem lehet asztal mögül. Éppen ezért szakértők és professzionális versenyzők segítik a munkákat

Ennek köszönhetően egy-egy új típus, csak egy hosszú tesztelési fázis után kerül szériagyártásba,

A DEMA kerékpár márka háromszoros Superbrand díjas Szlovákiában!

Érdemes tehát jobban odafigyelni a szlovák gyártóra és termékeire. Hazánkban is egyre több üzletben állnak DEMA kerékpárok. Ha nincs készleten a modell, 3-4 napon belül meg is érkezik. Ugyan ez érvényes a granciális ügyintézésre is.


Sorrend:


Sorrend:

DEMA kerékpár


Webáruház készítés