Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Schwinn Csepel Siren City N3 26coll - Posta = 0 Ft + Ajándék

Schwinn Csepel Siren City N3 26coll - Posta = 0 Ft + Ajándék
 • Schwinn Csepel Siren City N3 26coll - Posta = 0 Ft + Ajándék
 • Schwinn Csepel Siren City N3 26coll - Posta = 0 Ft + Ajándék
109 400 FtSchwinn-Csepel Siren N3 city kerékpár teleszkópos aluminium vázzal, elöl V, hátul kontrás fékkel, 3 sebességes Shimano Nexus agyváltóval, agydinamóval, 26", vagy 28" kerékmérettel. Váz: Alumínium 17" 19", villa: Zoom CH-190, hátsó váltó: Shimano Nexus 3.

Segítség:
Mekkora kerékpárt válasszak?
Mennyibe fog kerülni a szállítás?
Árgarancia

 • Váz: Alumínium 17" 19"
  Villa: Zoom CH-190
  Sebességek száma: 3
  Hajtómű: BÜCHEL alu 170/38T 110 mm
  Középcsapágy: Thun Jive monoblokk
  Hátsó váltó: Shimano Nexus 3
  Váltókar: Shimano Nexus
  Felni: Beretta duplafalú
  Gumi: Schwalbe HS328A
  Küllő: erősített
  Első agy: Shimano agydinamó
  Hátsó agy: Shimano Nexus 3
  Első fék: Saccon V-fék alu
  Hátsó fék: Kontra
  Fékkar: Saccon alu
  Kormányfej: Promax alu., állítható
  Kormánycsapágy: Neco félintegrált
  Kormány: Alumínium
  Nyeregcső: Zoom alu 27,2×300 mm
  Nyereg: Selle Royal Travel Lite
  Világítás: Agydinamós (kapcsoló, led)
  Sárvédő: Alu-plasztik
  Csomagtartó: Alumínium
  Súly: 16,2 kg
  Modellév: 2012
 • Neme
  Női
  Korosztály
  Felnőtt
  Felhasználási terület
  Városi
  Márka
  Csepel
 • 1,Ha Önök beüzemelés nélkül kérik a kerékpárt, akkor kétféleképpen kaphatják meg a csomagot.

   

  A, Egy dobozban fog Önökhöz érkezni kb. 60-70%-os állapotban, ahol a kormány, kerék, nyereg, nyeregcső, pedál és pár apróság külön van csomagolva így azt Önöknek kell összerakni, beüzemelni, illetve a kerékpáron levő összes csavart átnézni, meghúzni.

   

  B, Egy guruló csomagot fognak kapni, ahol a kerékpár 80%-os állapotban van ( itt a kerék, kormány, nyereg a helyén), szemre 98%-osnak tűnik, de az összes csavart át kell ellenőrizni. Küllőket meghúzni, a kerekeket kicentírozni, középrészt meghúzni, féket - váltót beállítani, pedált betekerni és ha minden rendben van, féket ellenőriztük, váltót és a gumit is felfújtuk nagy átlagban 3-4 bárra, akkor vagyunk készen a kerékpárral és csak ezután lehet használatba venni!

   

  Amire nagyon kell figyelni a pedál behajtásánál!

  A pedál menetes részénél látható:

  L = Left (BAL)

  R = Right (JOBB)

  Ahogy ülök a kerékpáron és lenézek, úgy van a jobb és a baloldal, tehát a lánc felőli oldal a jobb oldal. A balos hajtókar fordított menetes, így a bal oldali pedált fordítva kell betekerni. Minden esetben tegyünk egy kicsi zsírt a pedál menetes részére, hogy később könnyebb legyen kitekerni egy esetleges csere alkalmával! Ha oldalt állunk / guggolunk a bicikli mellett, akkor mind a két oldalról a pedált az első kerék felé kell tekerjük egy 15-ös villáskulccsal, vagy egy speciális pedál betekerő kulccsal. Húzzuk meg bátran!

   

  Ha felcseréljük a jobb és a bal oldalt, akkor tönkremegy a menet a pedálban és  a hajtókarban is. Így mind a kettőt cserélni kell.

   

  2, Ha Önök beüzemelve kérik a kerékpárt, akkor ezeket mi megcsináljuk!

  Fognak kapni egy beüzemelt kerékpárt 98%-os állapotban, illetve a garancia füzet is be lesz pecsételve. Csak abban az esetben kerül bele a pecsét részünkről a garancia füzetbe, ha kérték a beüzemelést. Amennyiben nem, Önök is elvihetik egy szakszervizbe, ahol a pecsét ugyan úgy bekerülhet a garancia füzetbe.  Ennek díja felől minden esetben előre érdeklődjenek!

  A kerékpárt azért küldjük csak 98%-os állapotban a beüzemelés mellett, mert csak lapra szerelt állapotban viszik el tőlünk a futárok. Nagyon sok webshop, futárcég csak dobozos kerékpárt tud feladni az automatizált futószalag miatt, ebből kifolyólag minden darabokban. Nálunk minden egyben, viszont otthon a kormányszárat/kormányt középre kell állítani, amihez kell egy általános méretű imbuszkulcs, illetve egy pedálkulcs.

  (A pedál helyes betekerése fentebb olvasható)

Webáruház készítés