Kategóriák
Szűrés
Márka
(1)
(1)
(6)
(1)
Ár
11 000 Ft - 109 900 Ft
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Görgős Szobatréner - Tacx - XLC

Fő kategória >Home Trainerek >Görgős Szobatréner - Tacx - XLC

Görgős Szobatréner - Tacx

 

 

Tacx

Smart tréner kínálat 2015/2016

Mit jelent a Smart?
Az interakív trénerek azon csoportja, ami okos eszközökre - tabletre, okostelefonra kapcsolhatók, és ezek vezérlik a görgőt, illetve olvassák az adataikat.
Egy Smart tréner:
Élmény. Interaktív, nem csak visszajelzést szolgáltat a teljesítményünkről, de a görgőzés nem lesz többé monoton edzésforma. A letölthető Tacx videókkal sosem látott helyekre látogathatunk.
Professzionális. Megtervezhetjük, megírhatjuk saját edzéseinket, nyomon követhetjük teljesítményadatainkat, és ezeket később átnézhetjük, vagy akár edzőnk is elemezheti.

 

Tacx görgő

 

 

További infók a lap alján!


Sorrend:


Sorrend:

Mire van szükségünk ahhoz, hogy Smart edzést végezzünk?

 


1. Egy Tacx Smart görgőre (a 2015/16-os szezonnal kezdődően minden interaktív Tacx tréner képes okos eszközökkel kommunikálni),

 

2. és egy Androidos, vagy iOS-es tabletre, vagy okostelefonra.

 


A bowdenes vezérlésű Satori Smart kivételével mindegyik Smart görgő továbbfejleszthető virtuális valóság trénerré. A fékezőegység típusától függően nem csak emelkedő, de lejtő szimulációra is képesek.

 

A klasszikus Smart kínálat:
T2080 Genius Smart - Csak rendelésre!
A korábbi Genius, illetve Ironman modell technikája, Smart kivitelben - tehát nem jár hozzá TTS4 szoftver, interfész és antenna. Természetesen bármikor továbbfejleszthető. Az egyik legerősebb modell a piacon, 1500 W maximális ellenállású motorféke 20%-os emelkedőt képes szimulálni. De nem csak fékezésre képes, virtuális valóság trénerként használva a kereket felpörgetve a lejtőket is élethűen szimulálja. Hálózati táplálást igényel. Anélkül csak stand-alone üzemmódban használható, azaz nem kapcsolódik semmilyen elektromos eszközhöz. Kiváló választás azoknak, akik teljesítményben nem szeretnének kompromisszumot kötni, de még nem döntötték el, hogy Smart edzést végeznének, vagy szükségük van-e a virtuális valóság szoftver által kínált szélesebb lehetőségekre. 

 

T2780 Bushido Smart - 15951010
Amivel minden kezdődött. Az első Tacx tréner, amit tablettel használhattunk, továbbra is a paletta egyik legjobb terméke. 1400 W maximális ellenállású motorfékével 15%-os emelkedőket tud realisztikusan szimulálni. A fékezőegység különlegessége, hogy nem igényel táplálást, így egyrészt nem növeli az áramszámlánkat, másrészt bárhol használhatjuk - a Bushido megtermeli az áramot, ami a saját vezérléséhez, kommunikációjához és a fékezéshez szükséges.

 

T2180 Vortex Smart - 15951301
Kiemelkedő ár-minőség arányú Smart tréner - minden Smart szolgáltatással, bővíthetőséggel, verhetetlen áron. A kedvezőbb ár oka, hogy motorfék helyett elektromágneses féket használ - örvényáramú fék, de permanens mágnesek helyett változtatható gerjesztésű tekercsekkel. A 950 W maximális ellenállású fékezőegység 7% emelkedőket képes élethűen szimulálni. Hálózati táplálást igényel.

 

T2400 Satori Smart - 15950050
A belépő a Smart edzések világába. Hagyományos - 950 Wattos, 10 fokozatban szabályozható - mágnesfék biztosítja a fékerőt, de a teljesítményadatokat továbbítja tabletre, okostelefonra. Mobil eszközről vezérelni nem lehet, épp ezért nem is fejleszthető tovább VR trénerré. A mágnesfék előnye, hogy okos eszköz nélkül is teljes értékű edzés végezhető vele. 

 

Üzembe helyezés

 

1. Szereld össze a trénert. Ügyelj arra, hogy a fékezőegység és az ellendarabja a kerékméretnek megfelelő szinten kapcsolódjon a vázhoz!.

2. Töltsd le az alkalmazást Play áruházból vagy App Store-ból. Okostelefonra csak a kisebb tudású Training App tölthető le, tabletre a Training App és a Cycling App is. 

3. Telepítés után a legfontosabb, hogy ne felejtsd el bekapcsolni a Bluetooth-t!

4. Indítsd el az alkalmazást, majd lépj a Devices menüpontba

5. Fontos, hogy a jelkeresés időpontjában a görgő már sugározza a jeleket, tehát:
- a Vortex Smarthálózati kábelét dugd be a konnektorba
- a Genius Smart kábelét dugd be és kapcsold be a fékezőegységet
- a Bushido Smarttal el kell kezdeni tekerni, hogy áramot termeljen
- a Satori Smart kommunikációja és szenzorai elemmel működnek. A jeladás megkezdéséhez a vezérlőkábel bemenete feletti kis gombot nyomd megegyszer. 

6. Ha tabletet használsz, nyomd meg a Start Scan-t! A telefononautomatikusan keresni kezd.
A képernyőn megjelenő eszközök közül válaszd ki a görgődet és kapcsold össze a mobil eszközöddel. 

7. Ezután navigálj a Settings menü Calibration pontjára és végezd el a kalibrációt.

 

A tréner ezután használatra kész.

 

 


Webáruház készítés