Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Csepel Camping - Összecsukható - N3 -

-10%
Csepel Camping - Összecsukható - N3 -
 • Csepel Camping - Összecsukható - N3 -
 • Csepel Camping - Összecsukható - N3 -
83 900 Ft
Akció: 75 900 Ft


Schwinn Csepel Camping - Összecsukható  - N3 - 

 

Schwinn-Csepel Camping N3 folding összecsukható kerékpár összecsukható acél vázzal, elöl patkó, hátul kontrás fékkel, 20" kerékmérettel. 3 sebességes Shimano Nexus agyváltóval. Váz: HI-TEN acél összecsukható, villa: HI-TEN acél, hátsó váltó: Shimano Nexus 3.

 • Szín: fehér, fekete, piros
  Váz: HI-TEN acél összecsukható
  Villa: HI-TEN acél
  Sebességek száma: 3
  Hajtómű: 38T 170 mm
  Középcsapágy: Thun Jive monoblokk
  Hátsó váltó: Shimano Nexus 3
  Váltókar: Shimano Nexus
  Felni: Beretta P24 szimplafalú
  Gumi: Kenda K-935
  Első agy: Joytech JY-433 acél
  Hátsó agy: Shimano Nexus 3
  Első fék: Saccon patkófék
  Hátsó fék: Kontra
  Fékkar: Saccon alu-plasztik
  Kormányfej: 300 mm acél/alu
  Kormánycsapágy: Cartridge 1"
  Kormány: 610×190 mm acél
  Nyeregcső: 350 mm acél
  Nyereg: Selle Royal géles, rugós
  Világítás: Dinamós
  Sárvédő: Büchel Röder acél
  Csomagtartó: M.Factory csőcsomagtartó
  Súly: 15,2 kg

 • Neme
  Unisex
  Korosztály
  Felnőtt
  Felhasználási terület
  Camping
  Márka
  Csepel
 • 1,Ha Önök beüzemelés nélkül kérik a kerékpárt, akkor kétféleképpen kaphatják meg a csomagot.

   

  A, Egy dobozban fog Önökhöz érkezni kb. 60-70%-os állapotban, ahol a kormány, kerék, nyereg, nyeregcső, pedál és pár apróság külön van csomagolva így azt Önöknek kell összerakni, beüzemelni, illetve a kerékpáron levő összes csavart átnézni, meghúzni.

   

  B, Egy guruló csomagot fognak kapni, ahol a kerékpár 80%-os állapotban van ( itt a kerék, kormány, nyereg a helyén), szemre 98%-osnak tűnik, de az összes csavart át kell ellenőrizni. Küllőket meghúzni, a kerekeket kicentírozni, középrészt meghúzni, féket - váltót beállítani, pedált betekerni és ha minden rendben van, féket ellenőriztük, váltót és a gumit is felfújtuk nagy átlagban 3-4 bárra, akkor vagyunk készen a kerékpárral és csak ezután lehet használatba venni!

   

  Amire nagyon kell figyelni a pedál behajtásánál!

  A pedál menetes részénél látható:

  L = Left (BAL)

  R = Right (JOBB)

  Ahogy ülök a kerékpáron és lenézek, úgy van a jobb és a baloldal, tehát a lánc felőli oldal a jobb oldal. A balos hajtókar fordított menetes, így a bal oldali pedált fordítva kell betekerni. Minden esetben tegyünk egy kicsi zsírt a pedál menetes részére, hogy később könnyebb legyen kitekerni egy esetleges csere alkalmával! Ha oldalt állunk / guggolunk a bicikli mellett, akkor mind a két oldalról a pedált az első kerék felé kell tekerjük egy 15-ös villáskulccsal, vagy egy speciális pedál betekerő kulccsal. Húzzuk meg bátran!

   

  Ha felcseréljük a jobb és a bal oldalt, akkor tönkremegy a menet a pedálban és  a hajtókarban is. Így mind a kettőt cserélni kell.

   

  2, Ha Önök beüzemelve kérik a kerékpárt, akkor ezeket mi megcsináljuk!

  Fognak kapni egy beüzemelt kerékpárt 98%-os állapotban, illetve a garancia füzet is be lesz pecsételve. Csak abban az esetben kerül bele a pecsét részünkről a garancia füzetbe, ha kérték a beüzemelést. Amennyiben nem, Önök is elvihetik egy szakszervizbe, ahol a pecsét ugyan úgy bekerülhet a garancia füzetbe.  Ennek díja felől minden esetben előre érdeklődjenek!

  A kerékpárt azért küldjük csak 98%-os állapotban a beüzemelés mellett, mert csak lapra szerelt állapotban viszik el tőlünk a futárok. Nagyon sok webshop, futárcég csak dobozos kerékpárt tud feladni az automatizált futószalag miatt, ebből kifolyólag minden darabokban. Nálunk minden egyben, viszont otthon a kormányszárat/kormányt középre kell állítani, amihez kell egy általános méretű imbuszkulcs, illetve egy pedálkulcs.

  (A pedál helyes betekerése fentebb olvasható)

Webáruház készítés