Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Schwinn Csepel Bonnie 6sp - 20" - Lány

-14%
Schwinn Csepel Bonnie 6sp - 20" - Lány
43 300 Ft 
37 100 Ft

Schwinn-Csepel Bonnie 6SP gyerek kerékpár acél vázzal, elöl-hátul V fékkel, 6 sebességes Shimano váltóval, 20", vagy 24" kerékmérettel. Váz: HI-TEN acél, villa: HI-TEN acél, hátsó váltó: Shimano TZ-50.

 • Váz acél
  Villa acél
  Váltókar Shimano Revo 6
  Első váltó -
  Hátsó váltó Shimano TY-18
  Középcsapágy Thun, Jive monoblokk
  Hajtómű 1/2" x 1/8" 140mm36F
  Racsni Shimano 6-os
  Fékkar Saccon, alu-plasztik
  Fék Saccon, V-fék, alumínium
  Kormányfej Acél 22,2mm
  Kormánycsapágy 22,2mm x 30mm x 27mm
  Kormány 30mm x 540mm acél
  Nyeregcső 25,4mm x 250mm acél
  Nyereg Wittkop
  Első agy Joytech, JY-433, acél
  Hátsó agy Joytech, JY-434, acél
  Abroncs Beretta, P24 szimpla falú
  Gumi Kenda K-935
  Küllő acél
  Világítás fényvisszaverő prizma
  Sárvédő acél
  Csomagtartó acél
 • Neme
  Lány
  Korosztály
  Gyermek
  Márka
  Csepel
 • 1,Ha Önök beüzemelés nélkül kérik a kerékpárt, akkor kétféleképpen kaphatják meg a csomagot.

   

  A, Egy dobozban fog Önökhöz érkezni kb. 60-70%-os állapotban, ahol a kormány, kerék, nyereg, nyeregcső, pedál és pár apróság külön van csomagolva így azt Önöknek kell összerakni, beüzemelni, illetve a kerékpáron levő összes csavart átnézni, meghúzni.

   

  B, Egy guruló csomagot fognak kapni, ahol a kerékpár 80%-os állapotban van ( itt a kerék, kormány, nyereg a helyén), szemre 98%-osnak tűnik, de az összes csavart át kell ellenőrizni. Küllőket meghúzni, a kerekeket kicentírozni, középrészt meghúzni, féket - váltót beállítani, pedált betekerni és ha minden rendben van, féket ellenőriztük, váltót és a gumit is felfújtuk nagy átlagban 3-4 bárra, akkor vagyunk készen a kerékpárral és csak ezután lehet használatba venni!

   

  Amire nagyon kell figyelni a pedál behajtásánál!

  A pedál menetes részénél látható:

  L = Left (BAL)

  R = Right (JOBB)

  Ahogy ülök a kerékpáron és lenézek, úgy van a jobb és a baloldal, tehát a lánc felőli oldal a jobb oldal. A balos hajtókar fordított menetes, így a bal oldali pedált fordítva kell betekerni. Minden esetben tegyünk egy kicsi zsírt a pedál menetes részére, hogy később könnyebb legyen kitekerni egy esetleges csere alkalmával! Ha oldalt állunk / guggolunk a bicikli mellett, akkor mind a két oldalról a pedált az első kerék felé kell tekerjük egy 15-ös villáskulccsal, vagy egy speciális pedál betekerő kulccsal. Húzzuk meg bátran!

   

  Ha felcseréljük a jobb és a bal oldalt, akkor tönkremegy a menet a pedálban és  a hajtókarban is. Így mind a kettőt cserélni kell.

   

  2, Ha Önök beüzemelve kérik a kerékpárt, akkor ezeket mi megcsináljuk!

  Fognak kapni egy beüzemelt kerékpárt 98%-os állapotban, illetve a garancia füzet is be lesz pecsételve. Csak abban az esetben kerül bele a pecsét részünkről a garancia füzetbe, ha kérték a beüzemelést. Amennyiben nem, Önök is elvihetik egy szakszervizbe, ahol a pecsét ugyan úgy bekerülhet a garancia füzetbe.  Ennek díja felől minden esetben előre érdeklődjenek!

  A kerékpárt azért küldjük csak 98%-os állapotban a beüzemelés mellett, mert csak lapra szerelt állapotban viszik el tőlünk a futárok. Nagyon sok webshop, futárcég csak dobozos kerékpárt tud feladni az automatizált futószalag miatt, ebből kifolyólag minden darabokban. Nálunk minden egyben, viszont otthon a kormányszárat/kormányt középre kell állítani, amihez kell egy általános méretű imbuszkulcs, illetve egy pedálkulcs.

  (A pedál helyes betekerése fentebb olvasható)

Webáruház készítés