Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Mali Cityline - Női városi kerékpár

Mali_Cityline kerekparMali Cityline - Női városi kerékpár 

 

A nagysikerű Cityline újragyúrt változata. 2016-ban is a város kedvence.

 

Figyelem, a váz nagyméretű!


Segítség:
Mennyibe fog kerülni a szállítás?

Árgarancia

 • Váz: 6061 Alloy
  Villa: Steel
  Méretek:
  Hajtókar: Prowheel PRS-116
  Lánc: Yaban S-50
  Középcsapágy: CH-46
  Váltókarok: Sram
  Fogaskeréksor: Shimano MF-TZ21
  Első váltó:
  Hátsó váltó: Shimano Tourney RD-TX35
  Felnik: Alexrims DA-16
  Agyak: Joytech 753DSE/ 754DSE
  Küllők: Stainless Steel, 14g
  Gumik: Deli SA-209
  Pedál: Xerama SP-807
  Fékek: Alhonga HJ-805AD
  Fékkarok: Alhonga HJ-327PDV
  Kormány: NR-288
  Stucni: HA-C40-5
  Kormánycsapágy: CH-90-3B
  Markolat: Velo VLG-1168-2
  Nyereg: Foming FM-2201
  Nyeregcső: SP-C208
  Súly: 17kg
 • Neme
  Női
  Korosztály
  Felnőtt
  Felhasználási terület
  Városi
 • 1,Ha Önök beüzemelés nélkül kérik a kerékpárt, akkor kétféleképpen kaphatják meg a csomagot.

   

  A, Egy dobozban fog Önökhöz érkezni kb. 60-70%-os állapotban, ahol a kormány, kerék, nyereg, nyeregcső, pedál és pár apróság külön van csomagolva így azt Önöknek kell összerakni, beüzemelni, illetve a kerékpáron levő összes csavart átnézni, meghúzni.

   

  B, Egy guruló csomagot fognak kapni, ahol a kerékpár 80%-os állapotban van ( itt a kerék, kormány, nyereg a helyén), szemre 98%-osnak tűnik, de az összes csavart át kell ellenőrizni. Küllőket meghúzni, a kerekeket kicentírozni, középrészt meghúzni, féket - váltót beállítani, pedált betekerni és ha minden rendben van, féket ellenőriztük, váltót és a gumit is felfújtuk nagy átlagban 3-4 bárra, akkor vagyunk készen a kerékpárral és csak ezután lehet használatba venni!

   

  Amire nagyon kell figyelni a pedál behajtásánál!

  A pedál menetes részénél látható:

  L = Left (BAL)

  R = Right (JOBB)

  Ahogy ülök a kerékpáron és lenézek, úgy van a jobb és a baloldal, tehát a lánc felőli oldal a jobb oldal. A balos hajtókar fordított menetes, így a bal oldali pedált fordítva kell betekerni. Minden esetben tegyünk egy kicsi zsírt a pedál menetes részére, hogy később könnyebb legyen kitekerni egy esetleges csere alkalmával! Ha oldalt állunk / guggolunk a bicikli mellett, akkor mind a két oldalról a pedált az első kerék felé kell tekerjük egy 15-ös villáskulccsal, vagy egy speciális pedál betekerő kulccsal. Húzzuk meg bátran!

   

  Ha felcseréljük a jobb és a bal oldalt, akkor tönkremegy a menet a pedálban és  a hajtókarban is. Így mind a kettőt cserélni kell.

   

  2, Ha Önök beüzemelve kérik a kerékpárt, akkor ezeket mi megcsináljuk!

  Fognak kapni egy beüzemelt kerékpárt 98%-os állapotban, illetve a garancia füzet is be lesz pecsételve. Csak abban az esetben kerül bele a pecsét részünkről a garancia füzetbe, ha kérték a beüzemelést. Amennyiben nem, Önök is elvihetik egy szakszervizbe, ahol a pecsét ugyan úgy bekerülhet a garancia füzetbe.  Ennek díja felől minden esetben előre érdeklődjenek!

  A kerékpárt azért küldjük csak 98%-os állapotban a beüzemelés mellett, mert csak lapra szerelt állapotban viszik el tőlünk a futárok. Nagyon sok webshop, futárcég csak dobozos kerékpárt tud feladni az automatizált futószalag miatt, ebből kifolyólag minden darabokban. Nálunk minden egyben, viszont otthon a kormányszárat/kormányt középre kell állítani, amihez kell egy általános méretű imbuszkulcs, illetve egy pedálkulcs.

  (A pedál helyes betekerése fentebb olvasható)

Webáruház készítés