Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Csepel Signo City - Női Városi kerékpár - N7 - 28coll - Fekete

Csepel-Signo-Noi-Varosi-Kerekpar-N7-28
211 000 Ft

Csepel Signo City - Női Városi kerékpár - N7 - 28coll - Fekete

 

Csepel Signo N7 city kerékpár teleszkópos aluminium vázzal - elöl V, hátul kontrás fékkel - 7 sebességes Shimano Nexus agyváltóval - Agydinamóval - 28" kerékmérettel.

Váz: Alumínium 17" 19"

Villa: Zoom CH-190

Hátsó váltó: Shimano Nexus 7. 


Segítség:
Mekkora kerékpárt válasszak?

Mennyibe fog kerülni a szállítás?

Árgarancia

 • Váz: Csepel Signo 6061 Alu 19"
  Villa: Suntour SF-11 CR-7V
  Kerék: 28" alu duplafalú
  Világítás: Halogén , ledes , állófunkciós , Shimano agydinamó
  Kormánycsapágy: Neco 1-1/8 menetes
  Kormányszár: Alu 25,4 x 180 x 105 mm
  Kormány: City 580/100 alu
  Markolat: Csepel Comfort
  Nyereg: Csepel Comfort
  Nyeregcső: 27,2 x 400 mm , alu
  Fékkar: Alu univerzális , Saccon
  Féktest: V-fék , alu
  Hajtómű: Alu , 170 mm 38T
  Váltókar: Shimano Nexus 7 sp
  Váltó: Shimano Nexus 7 sp agyváltó
  Sárvédő: Alu-Plastic
  Külső: Schwalbe Silento 28x1,75

 • Neme
  Női
  Korosztály
  Felnőtt
  Felhasználási terület
  Városi
  Márka
  Csepel
 • 1,Ha Önök beüzemelés nélkül kérik a kerékpárt, akkor kétféleképpen kaphatják meg a csomagot.

   

  A, Egy dobozban fog Önökhöz érkezni kb. 60-70%-os állapotban, ahol a kormány, kerék, nyereg, nyeregcső, pedál és pár apróság külön van csomagolva így azt Önöknek kell összerakni, beüzemelni, illetve a kerékpáron levő összes csavart átnézni, meghúzni.

   

  B, Egy guruló csomagot fognak kapni, ahol a kerékpár 80%-os állapotban van ( itt a kerék, kormány, nyereg a helyén), szemre 98%-osnak tűnik, de az összes csavart át kell ellenőrizni. Küllőket meghúzni, a kerekeket kicentírozni, középrészt meghúzni, féket - váltót beállítani, pedált betekerni és ha minden rendben van, féket ellenőriztük, váltót és a gumit is felfújtuk nagy átlagban 3-4 bárra, akkor vagyunk készen a kerékpárral és csak ezután lehet használatba venni!

   

  Amire nagyon kell figyelni a pedál behajtásánál!

  A pedál menetes részénél látható:

  L = Left (BAL)

  R = Right (JOBB)

  Ahogy ülök a kerékpáron és lenézek, úgy van a jobb és a baloldal, tehát a lánc felőli oldal a jobb oldal. A balos hajtókar fordított menetes, így a bal oldali pedált fordítva kell betekerni. Minden esetben tegyünk egy kicsi zsírt a pedál menetes részére, hogy később könnyebb legyen kitekerni egy esetleges csere alkalmával! Ha oldalt állunk / guggolunk a bicikli mellett, akkor mind a két oldalról a pedált az első kerék felé kell tekerjük egy 15-ös villáskulccsal, vagy egy speciális pedál betekerő kulccsal. Húzzuk meg bátran!

   

  Ha felcseréljük a jobb és a bal oldalt, akkor tönkremegy a menet a pedálban és  a hajtókarban is. Így mind a kettőt cserélni kell.

   

  2, Ha Önök beüzemelve kérik a kerékpárt, akkor ezeket mi megcsináljuk!

  Fognak kapni egy beüzemelt kerékpárt 98%-os állapotban, illetve a garancia füzet is be lesz pecsételve. Csak abban az esetben kerül bele a pecsét részünkről a garancia füzetbe, ha kérték a beüzemelést. Amennyiben nem, Önök is elvihetik egy szakszervizbe, ahol a pecsét ugyan úgy bekerülhet a garancia füzetbe.  Ennek díja felől minden esetben előre érdeklődjenek!

  A kerékpárt azért küldjük csak 98%-os állapotban a beüzemelés mellett, mert csak lapra szerelt állapotban viszik el tőlünk a futárok. Nagyon sok webshop, futárcég csak dobozos kerékpárt tud feladni az automatizált futószalag miatt, ebből kifolyólag minden darabokban. Nálunk minden egyben, viszont otthon a kormányszárat/kormányt középre kell állítani, amihez kell egy általános méretű imbuszkulcs, illetve egy pedálkulcs.

  (A pedál helyes betekerése fentebb olvasható)

Webáruház készítés