Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Cannondale Caad8 Tiagra - Országúti kerékpár

-5%
Cannondale_Caad8_Tiagra_orszaguti kerekpar
299 000 Ft
Akció: 284 000 Ft


Cannondale Caad8 Tiagra - Országúti kerékpár

 

A Cannondale fejlett vázépítési technológiáinak segítségével magasabb kategóriába helyezte a Caad 8-at. A Caad 10-től származó  Heads-Up Race geometria megkérdőjelezhetetlenné teszi, hogy a Caad 8 egy igazi Cannondale. Az elődökhöz képest kicsit magasabb fejcső hosszútávon is rendkívül kényelmessé teszi a kerékpározást a Caad 8-on.  A láncvilla és a támvilla kialakítása valamint a Cannondale által fejlesztett túlméretes BB30 csapágyház jelentősen megnöveli az útegyenetlenségekből adódó rezgések elnyelését. Mindennek a lényege a rendszerintegráció.  A Caad 8 Shimano Tiagra váltóval és FSA Omega compact hajtóművel szerelt változata a legjobb választás mind a kezdő kerékpárosok, mind az edzésre vágyó, már gyakorlott kerékpárosok részére.

 • Cannondale Caad8 Tiagra:

  Modell: CM2026

  Váz: Caad8, Optimized 6061 Alloy, SAVE,BB30

  Villa: Cannondale Ultra, Carbon Blades, 1,1/8"

  Hajtókar: Fsa Omega BB30,

  Lánc: Shimano Tiagra 4600

  Középcsapágy: FSA BB30

  Váltókarok: Shimano Tiagra 4600

  Fogaskeréksor: Shimano Tiagra 12-28, 10speed

  Első váltó: Shimano Tiagra 4600

  Hátsó váltó: Shimano Tiagra 4600

  Felnik: Maddux RS 3.0, 32 hole

  Agyak: Formula, RB-51 front, RB-52 rear

  Küllők: Stainles steel, 15g Black

  Gumik: Schwalbe Lugano, 700x25c

  Pedál: -

  Fékek: Cannondale C4, dual pivot, cartridge pad

  Fékkarok: Shimano Tiagra 4600

  Kormány: Cannondale C4 Compact

  Stucni: Cannondale C4 31.8,6deg

  Kormánycsapágy: Tange Seiki Integrated, 25mm top cap

  Markolat: Cannondale Bar tape gel, 2,5mm

  Nyereg: Cannondale Stage Ergo

  Nyeregcső: Cannondale C4, 6061 alloy 27,2mmx300mm

  Súly: 9,25kg

 • Neme
  Férfi
  Korosztály
  Felnőtt
  Felhasználási terület
  Országúti
  Márka
  Cannondale
 • 1,Ha Önök beüzemelés nélkül kérik a kerékpárt, akkor kétféleképpen kaphatják meg a csomagot.

   

  A, Egy dobozban fog Önökhöz érkezni kb. 60-70%-os állapotban, ahol a kormány, kerék, nyereg, nyeregcső, pedál és pár apróság külön van csomagolva így azt Önöknek kell összerakni, beüzemelni, illetve a kerékpáron levő összes csavart átnézni, meghúzni.

   

  B, Egy guruló csomagot fognak kapni, ahol a kerékpár 80%-os állapotban van ( itt a kerék, kormány, nyereg a helyén), szemre 98%-osnak tűnik, de az összes csavart át kell ellenőrizni. Küllőket meghúzni, a kerekeket kicentírozni, középrészt meghúzni, féket - váltót beállítani, pedált betekerni és ha minden rendben van, féket ellenőriztük, váltót és a gumit is felfújtuk nagy átlagban 3-4 bárra, akkor vagyunk készen a kerékpárral és csak ezután lehet használatba venni!

   

  Amire nagyon kell figyelni a pedál behajtásánál!

  A pedál menetes részénél látható:

  L = Left (BAL)

  R = Right (JOBB)

  Ahogy ülök a kerékpáron és lenézek, úgy van a jobb és a baloldal, tehát a lánc felőli oldal a jobb oldal. A balos hajtókar fordított menetes, így a bal oldali pedált fordítva kell betekerni. Minden esetben tegyünk egy kicsi zsírt a pedál menetes részére, hogy később könnyebb legyen kitekerni egy esetleges csere alkalmával! Ha oldalt állunk / guggolunk a bicikli mellett, akkor mind a két oldalról a pedált az első kerék felé kell tekerjük egy 15-ös villáskulccsal, vagy egy speciális pedál betekerő kulccsal. Húzzuk meg bátran!

   

  Ha felcseréljük a jobb és a bal oldalt, akkor tönkremegy a menet a pedálban és  a hajtókarban is. Így mind a kettőt cserélni kell.

   

  2, Ha Önök beüzemelve kérik a kerékpárt, akkor ezeket mi megcsináljuk!

  Fognak kapni egy beüzemelt kerékpárt 98%-os állapotban, illetve a garancia füzet is be lesz pecsételve. Csak abban az esetben kerül bele a pecsét részünkről a garancia füzetbe, ha kérték a beüzemelést. Amennyiben nem, Önök is elvihetik egy szakszervizbe, ahol a pecsét ugyan úgy bekerülhet a garancia füzetbe.  Ennek díja felől minden esetben előre érdeklődjenek!

  A kerékpárt azért küldjük csak 98%-os állapotban a beüzemelés mellett, mert csak lapra szerelt állapotban viszik el tőlünk a futárok. Nagyon sok webshop, futárcég csak dobozos kerékpárt tud feladni az automatizált futószalag miatt, ebből kifolyólag minden darabokban. Nálunk minden egyben, viszont otthon a kormányszárat/kormányt középre kell állítani, amihez kell egy általános méretű imbuszkulcs, illetve egy pedálkulcs.

  (A pedál helyes betekerése fentebb olvasható)

Webáruház készítés