Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Cannondale Caad8 Tiagra - Országúti kerékpár

-5%
Cannondale_Caad8_Tiagra_orszaguti kerekpar
299 000 Ft
Akció: 284 000 Ft


Cannondale Caad8 Tiagra - Országúti kerékpár

 

A Cannondale fejlett vázépítési technológiáinak segítségével magasabb kategóriába helyezte a Caad 8-at. A Caad 10-től származó  Heads-Up Race geometria megkérdőjelezhetetlenné teszi, hogy a Caad 8 egy igazi Cannondale. Az elődökhöz képest kicsit magasabb fejcső hosszútávon is rendkívül kényelmessé teszi a kerékpározást a Caad 8-on.  A láncvilla és a támvilla kialakítása valamint a Cannondale által fejlesztett túlméretes BB30 csapágyház jelentősen megnöveli az útegyenetlenségekből adódó rezgések elnyelését. Mindennek a lényege a rendszerintegráció.  A Caad 8 Shimano Tiagra váltóval és FSA Omega compact hajtóművel szerelt változata a legjobb választás mind a kezdő kerékpárosok, mind az edzésre vágyó, már gyakorlott kerékpárosok részére.

 • Cannondale Caad8 Tiagra:

  Modell: CM2026

  Váz: Caad8, Optimized 6061 Alloy, SAVE,BB30

  Villa: Cannondale Ultra, Carbon Blades, 1,1/8"

  Hajtókar: Fsa Omega BB30,

  Lánc: Shimano Tiagra 4600

  Középcsapágy: FSA BB30

  Váltókarok: Shimano Tiagra 4600

  Fogaskeréksor: Shimano Tiagra 12-28, 10speed

  Első váltó: Shimano Tiagra 4600

  Hátsó váltó: Shimano Tiagra 4600

  Felnik: Maddux RS 3.0, 32 hole

  Agyak: Formula, RB-51 front, RB-52 rear

  Küllők: Stainles steel, 15g Black

  Gumik: Schwalbe Lugano, 700x25c

  Pedál: -

  Fékek: Cannondale C4, dual pivot, cartridge pad

  Fékkarok: Shimano Tiagra 4600

  Kormány: Cannondale C4 Compact

  Stucni: Cannondale C4 31.8,6deg

  Kormánycsapágy: Tange Seiki Integrated, 25mm top cap

  Markolat: Cannondale Bar tape gel, 2,5mm

  Nyereg: Cannondale Stage Ergo

  Nyeregcső: Cannondale C4, 6061 alloy 27,2mmx300mm

  Súly: 9,25kg

 • Neme
  Férfi
  Korosztály
  Felnőtt
  Felhasználási terület
  Országúti
  Márka
  Cannondale
 • 1,Ha Önök beüzemelés nélkül kérik a kerékpárt, akkor két féle képen kaphatják meg a csomagot.

  A, Egy dobozban fog Önökhöz érkezni kb. 60-70%-os állapotban, ahol a kormány, kerék, nyereg, nyeregcső, pedál és pár apróság külön van csomagolva így azt Önöknek kell összerakni, be üzemelni.

   

  B, Egy guruló csomagot fognak kapni, ahol a kerékpár 80%-os állapotban van, szemre 98%-os, de az összes csavart át kell ellenőrizni. Küllőket meghúzni, a kerekeket kicentírozni, középrészt meghúzni, féket - váltót beállítani, pedált betekerni és ha minden rendben van, féket ellenőriztük, váltót és a gumit is felfújtuk nagy átlagban 3-5 bárra, akkor vagyunk készen a kerékpárral és csak ezután lehet használatba venni!

  Amire nagyon kell figyelni a pedál behajtásánál!

  A pedál menetes részénél látható:

  L = Left (BAL)

  R = Right (JOBB)

  Ahogy ülök a kerékpáron és lenézek, úgy van a jobb és a baloldal, tehát a lánc felőli oldal a jobb oldal. A balos hajtókar fordított menetes. Minden esetben tegyünk egy kicsi zsírt a pedál menetes részére, hogy később könnyebb legyen kitekerni egy esetleges csere alkalmával! Ha oldalt állunk / guggolunk a bicikli mellett, akkor mind a két oldalról a pedált az első kerék felé kell tekerjük egy 15-ös villáskulccsal, vagy egy speciális pedál betekerő kulccsal. Húzzuk meg bátran.

  Ha felcseréljük a jobb és a bal oldalt, akkor tönkremegy a menet a pedálban és  a hajtókarban is. Így mind a kettőt cserélni kell.

   

  2, Ha Önök beüzemelve kérik a kerékpárt, akkor ezeket mi megcsináljuk!

  Fognak kapni egy beüzemelt kerékpárt 98%-os állapotban, illetve a garancia füzet is be lesz pecsételve. Csak abban az esetben kerül bele a pecsét részünkről a garancia füzetbe, ha kérték a beüzemelést. Amennyiben nem, Önök is elvihetik egy szakszervizbe, ahol a pecsét ugyan úgy bekerülhet a garancia füzetbe.  Ennek díja felől minden esetben előre érdeklődjenek!

  A kerékpárt azért küldjük csak 98%-os állapotban a beüzemelés mellett, mert csak lapra szerelt állapotban tudjuk elküldeni. Nagyon sok webshop, futárcég csak dobozos kerékpárt tud feladni az automatizált futószalag miatt ebből kifolyólag minden darabokban. Nálunk minden egyben, viszont otthon a kormányszárat középre kell állítani, amihez kell egy általános méretű imbuszkulcs, illetve egy pedálkulcs.

  (A pedál helyes betekerése fentebb olvasható)

   

   

Webáruház készítés